Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borysewicz wiceprezydentem... |
Jeśli chodzi o meble i podłogi to tylko Pan Jarek kon 505094572, szybko, solidnie, no i ceny zadowalające. Na prawdę polecam. Nam meblował mieszkanie i układał podłogi. Jest zajebisty!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borysewicz wiceprezydentem... |
To prawda ! Jak Boga kocham to prawda ! Może nie tyle widać ile jest ta wiara warta co wyraźnie widać dokąd człowiek w niej podąża.
|
|
Dlatego uważam że ateiści są bliżej Boga niż ci którzy pchani swoja wiarą bardzo szybko zmierzają w przeciwną Bogu stronę bardzo oddalając się od Boga. rudy błazen z druhem
|
|
Od kiedy sie jedzie do Ostrołęki przez kupiski ;o?
|
|
Jak raz byłem tam na szosie zambrowskiej i spytałem się ile weźmie za wywiercenie 3 otworów pod pompę wspomagania w polonezie i rzucił mi cenę 600zł to zdębiałem... Pojechałem do kolegi który miał kanał i prąd, wiertarka w rękę i po mniej niż 10 minutach robota skończona, nie musiałem nawet nic odkręcać a koleś chciał za to 600zł...
|
|
Co tam się dzieje likwidują ja/remament czy co?
|
|
powoli sama pada
|
|
Przy tej ulicy są dwie, o którą więc chodzi? Na Fadomie czy przy Biedronce?
|
|
Sadze ze jak zlikwidowali pobory do wojska, i niezle placa zawodowym to teraz kazdy nagle chce do wojska ze sie nie dostaniesz bo nie ma miejsc.
|
|
Wszystki, którzy chcą spędzić Sylwestra w Chacie radzę się dość szybko zapisywać. Czas szybko mija, a miejsc coraz mniej. Zapowiada się naprawdę "przednia" zabawa w kameralnym gronie.
|
|
Przy biedronce. Też mnie to Ciekawi. Ceny były niskie,paliwo dobre Lotos-a powoli się rozbudowali dokupili nowy dystrybutor.
|
|
zmienia się właściciel i stacja będzie modernizowana i wynajęta,więc ceny też ulegną zmianie na pewno.
|
|
602736627 teraz juz w polowie grudnia chyba zaczyna zapisywac na fundusz na styczen-luty, bo prywatnie to od reki za 80zl swoja droga bardzo przyjemny lekarz
|
|
Link do artykułu: http://moto.onet.pl/1654095,1,protest-przeciwko-rosnacym-cenom-paliw,artykul.html?node=2 Link do Facebooka: http://pl-pl.facebook.com/pages/Inicjatywa-obywatelska-przeciwko-podwy%C5%BCkom-cen-paliw/284493958258788 Ciekawe czy w Łomży ktoś coś organizuje ???
|
|
Psy z rodowodem są bardzo drogie, nie na kieszeń przeciętnego Polaka. Ludzie kupują pralki, lodówki, meble na raty bo nie stać za gotówkę. Psa z hodowli chyba nie sprzedadzą na raty? W schroniskach w tych co byłam (w nie wielu) bardzo rzadko trafia się pies w typie rasowego, ale nigdy z rodowodem. Psy brane są z ulicy, a papierka nie noszą przy sobie. Psa bierze się na całe życie i jeśli komuś podoba się konkretny typ psa jak york, maltańczyk, itp to nie weźmie ze schroniska zwykłego "burka". Dlatego zaoszczędzą parę setek i kupią w typie rasowego. Ludzie często szukają w schronisku "rasowych" szczeniąt, ale takie nie trafiają i wychodzą rozczarowani.
|
|
P Kurak cała wypłata a straty na 3 wypłaty ! !
|
|
Świat jest przepełniony nieporozumieniami, konfliktami danych, konfliktami wartości, oczekiwaniami, aspiracjami, egoizmem, egocentryzmem religijnym oraz deficytem dialogu opartego na współpracy do wspólnych dążeń (celów).
|
|
Re: zebrowiak I co z tego, że stacja diagnostyczna zbada samochód i wystawi kwitek, że coś jest żle? A poza tym takie stacje sprawdzają stan techniczny pod kątem bezpieczeństwa używania pojazdu w ruchu i nie stwierdzą wady naprawy silnika, czy innej skrzyni biegów... Dla sądu nawet nie jest w 100% wiążąca opinia biegłego, nie mówiąc o jakimś diagnoście ze stacji.
|
|
Re: wladima W żaden sposób nie doszedłeś, nawet nie zbliżyłeś się, do sedna sprawy skoro nadal twierdzisz że człowiek wierzący jest lepszy od ateisty. Przecież udowodniłem ci choćby na przykładzie plagi pedofilii z udziałem księży, że nawet gorliwa wiara i urzędowa służba bogu nie chroni ludzi od popełniania ohydnych czynów, wręcz przeciwnie może być doskonałym kamuflażem i znakomitym pretekstem do czynienia zła.
|
|
Z chęcią wybrałabym się na dwa koncerty :) Hollywood_Rose Z doświadczenia wiem ,że bilety trzeba kupić dużo ,dużo wcześniej , radzę już odkładać ;) Ja się bardzo czegoś pragnie to na pewno się uda :) http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE&feature=relmfu
|
|
No to zmierzmy proporcję sprawy (zastrzegam to, co już wielokrotnie pisałem i nadal się tego trzymam, iż tropić, karać sprawców haniebnego procederu, niezależnie od profesji): http://salski.nowyekran.pl/post/30594,100-razy-wiecej-pedofilow-wsrod-nauczycieli-niz-wsrod-ksiezy Pojawia się też tam osoba anarchisty, superateisty, szarej eminencji salonów europejskich, guru i autorytetu moralnego. Zajmujące doprawdy.
|
|
Taa, odzieje się w ornat i na mszę dzwoni. Przysłowia też znam i stosuję. Staram sie tylko, aby pasowały do tematu. Czyżby Cohn Bendit był słabym przykładem kariery pedofila, który z resztą sam się do tego przyznał?
|
|
ojciec r pewnie ma ze dwa mieszkania ichciałby je opylić za wysoką cenę i dlatego dupek się oburza jak unas będą tak wysokie ceny to młodzież będzie miała w dupie Łomże i wybieże większe miasto np.białystok bo ceny są poruwnywalne -u nas sztucznie trzymają ceny wystarczy dziś wejść na stronę o2 na samym początku artykuł mieszkania w duł o 30 procent ojciec splajtujesz
|
|
Odkładam ile mogę :p Ale co z tego będzie, to zobaczymy :)
|
|
dokladnie co to za auto? Instrukcje demontazu spokojnie znajdziesz w internecie, potem tylko kupic ramke i prawdopodobnie przejsciowke ( takowa byla potrzebna do kumpla nubiry) i pojechal. Od razu w kieszeni zostanie troche.
|
|
Banki to systemowa gigantyczna finansowa pompa ssąco tłocząca do przepompowywania kasy. W ostatnich latach najpierw kasę zassała z rynku przez wysokie kredyty na wywindowane do góry ceny nie tylko kupowanych na kredyt nieruchomości (prawie wszyscy maja kredyty na prawie wszystko) a teraz koniunktura się pomału odwraca (popyt, podaż popchnięte kijem medialnej nagonki) i nadwyżka kasy zostanie w bankach (?) ale na kontach prywatnych w garści spekulantów którzy tą pompą manipulują na światowej gospodarce. To taki Janosik co zabiera biednym i "oddaje" bogatym to co zabrały im światowe rewolucje i zmiany społeczne anty "feudalne"
|
|
mam wrażenie, że ci łomżyńscy policjanci w ogóle nie maja pojęcia o czymkolwiek..
|
|
@Mr_Andrzej Przełamię się jeszcze. Czy ty wszędzie musisz szukać wroga i ataku? Przecież sam zachowujesz się agresywnie , przemycasz treści masońskie. Jeżeli ktoś chce potraktować Ciebie poważnie, zaczynasz kręcić i atakować. Wyniszczasz się własnym nastawieniem. Szkoda. @lilo Dzięki serdeczne:-)
|
|
Normalnie sława naszych byłych przyćmiła nawet słońce. Wszelakie większe i mniejsze media huczą o wyczynach naszych wariatów przy korycie. Kiedy do tego dojdą koślawe nogi nowej galerii to normalnie ich sława przyćmi już całą galaktykę a może i więcej...
|
|
albo Pniewa hahaha Roberta
|
|
Kiedy dochodzi do zakupu cena zawsze jest dobra dla obu stron inaczej nie było by umowy kupna sprzedaży przy zakupie kontrolowanym. Roberta
|
|
Burak zamilkł;] ceni sobie ludzi ze wsi.Ja tez ich szanuję,ale nie trawię gburów,którzy pozjadali wszystkie rozumy,a siedzą na czynszówkach
|
|
po za tym budowlanka też chyba chce profil geodezyjny utworzyć, ale chyba im się nie udało znaleść chętnych rudy błazen z druhem
|
|
Znajoma zgubiła telefon (stary i prawie nic niewarty) alcatel ale są tam zapisane pewne dane i dla szczęśliwego znalazcy jest przewidziana nagroda , jak coś to podam kontakt. Zgubiona go prawdopodobnie na ul Nowogrodzkiej w obrębie sklepu mięsnego Franfurkirka czy jakoś tak.
|
|
ja moge sie przejsc :)
|
|
hahhah ja pierdykam,tyle śmiechu na noc;-)
|
|
lepsza taka reklama niż coś w stylu jak napisał kamil507 ;) życzę powodzenia w sprzedaży..
|
|
https://www.facebook.com/klubyamcaffe?sk=app_220150904689418 masz jasiu tutaj dobrego seta :)
|
|
co za de.bil wymyslil taki sposob korzystania z karty miejskiej, chcieli zrobic warszawe, a wyszlo im kongo.
|
|
Nie wyślę dzieciaka z księdzem ponieważ potrzebuję fakturę na obóz żeby dostać zwrot części kosztów z zakładu pracy.
|
|
Jeśli chcesz to zostaw mi swoje namiary na poczcie. Ja oddzwonie i napewno się dogadamy! Pozdrawiam! dunlop2010@o2.pl
|
|
Piszecie głupoty, a prezydent za nasze podatki wybuduje sobie dom, nic nie zrobi dla miasta i będzie szczęśliwy...
|
|
od 300 do800 można wybierać,kiedyś na hali targowej mieli spory wybór i dobre ceny ale aktualnie to nie wiem bo już dawno tam nie byłam, róg Legionów i Polowej jest duży wybór też.
|
|
Matrcin1234 dzięki że mnie popierasz:) taka prawda o tym mechaniku i tyle.Pozdro
|
|
widzialy gały co brały ;)
|
|
Kris_phone_xp Chłopie co ty mieszasz były Shell to Goska jest.
|
|
kiedy otwieraja lodowisko w lomzy ?
|
|
Z punktu C do punktu B biegnie krzywa umysłowa, która dociera do punktu A. dotrzeć musiała widać efekty nie wiadomo w jakim kierunku podąży dalej Założenia programowe były zupełnie inne za wysokie wymagania spowodowały pewne luki niewydolność umysłowa powoduje braki w realnym myśleniu nie zanosi się na polepszenie sytuacji i uregulowania systemu myślenia nie zanosi się też na wzrost potencjału w najbliższym czasie, który nie jest rozwojowy, a w perspektywie zatrzyma się na ,,groszku w mózgu". O ile nie wydarzy się nagłe olśnienie, albo zewnętrzna ,,ingerencja w świadomość" to nic się w tej tendencji nie zmieni. Wcześniejszy zapał do wiedzy i tajników nauki powoli przejdzie w zwykłe szaleństwo debila. :)
|
|
to podaj numer gg to zagadam, mozna cos wykombinowac :P
|
|
który bank najkorzystniejszy żeby założyć konto walutowe i czy nie będzie problemu z przelewem za granicy i jak jest z utrzymaniem konta z góry dzięki
|
|
Was wszystkich leczy kasa: Sady, Prokuratorzy, Polcja jak myślisz, ze juz po sprawie to przesylaja Ci list(hahahahahaha xd buhaha) o 200zl dość uczynnienie
|
|
mi na krasce nie chcial nawet regulowac bo sie bal ze strzeli bo kolektor plastikowy a kubus z usmiechem na tawrzy regulowal i nic nie strzelilo i za to nie placilem nigdy takze jest roznie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |