Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski zatrudnial swoich musi odejsc |
Mógłby spaść śnieg, ale tak z umiarem :) Żeby też się nie rozpuścił po godzinie, bo żadna frajda po błotku chodzić :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski zatrudnial swoich musi odejsc |
Maruda,nie przeginaj,przecież to ja byłem brany za Pawła z Navary.
|
|
co za chamy ,dziewczyna normalnie ,a oni jak dzicz z buszu
|
|
Witam 30+ gdy jesteśmy w związku nie za uważamy lub (nie chcemy zauważać wad) tej drugiej osoby a inni z perspektywy 3 osoby zauważają więcej myślą bardziej racjonalnie niż my ponieważ nie są związane emocjonalnie z tą drugą osobą ale my niestety nie chcemy słuchać rad osób trzecich . Dopóki się nie przekonamy na własnej skórze że faktycznie oni mieli racje dopiero wtedy przyznamy że oni mieli racje. Warto słuchać rad osób które nam dobrze życzą .
|
|
To chyba po to aby ożywić owoce swojego katolickiego serca z drewna http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk
|
|
Andy C masz rację,tylko widzisz ja te jego cholerne wady tolerowałam,hm może nie powinnam(może za mało biłam,krzyczałam) ,muszę zmienić taktykę co do facetów,drastyczne to będzie ale może skuteczne.
|
|
Mr Andrzej ,co ja Tobie robię chłopie ? Ty zanim coś napiszesz ,to przemyśł to dokładnie. Jesteś jakimś inteligentnym głupcem jakich jest wielu.
|
|
niestety chemia z Niemiec jest dużo lepsza niż ta rozcieńczana w naszym kraju
|
|
30+ hahaha ,moze i bym popierał to bicie,ale sama rozumiesz ..sam jestem męzczyzną haha ;P
|
|
Ja wyraziłam tylko swoje zdanie na temat tego z czego jestem zadowolona i nie chce brać udziału w głupich dyskusjach.
|
|
W odniesieniu jak wyżej. szanowny "Beetgo" kimkolwiek jesteś. Polemizujesz ze mną a ja z Tobą jak arcy kapłani z Jezusem w trosce o swoją wiarę i jedynie słuszną religię. Bo jeśli nie to jest powodem twojej zaczepki to czemu ze mną polemizujesz w tym zakresie ?
|
|
30+ napisałaś,ze za mało biłaś ,widać facet miał juz dość tej przyjemności i zwiał :)
|
|
Zbychu, może Ci zaserwować obiad?? ;-))
|
|
nie przeczę ,wina zawsze leży po obu stronach,ja się starałam on nie docenił.
|
|
Wigilia na Starym Rynku Prezydent Łomży Mieczysław Czerniawski z nadania SLD organizuje wigilię, ;) ... ale rodzi się pytanie czy to jest pokłon w stronę MIESZKAŃCÓW czy raczej NASTĘPCY purpurata Pana Stefanka, usłużność NIEMOŻNYCH w tym mieście wobec możnych z Sadowej jak wiemy pozwala na grzanie d.upska przynajmniej dwie kadencje więc się pytam jaki jest cel tej "imprezy? Czy koszty zorganizowania tej uświęconej imprezy będą pokryte z kasy miasta czy z podwyżki jaką Panu Prezydentowi zafundowali niezaRADNI? Jestem przerażony 4 letnią kadencją obłudy
|
|
Mr Andrzej piszesz bez składu i bez sensu,gadasz 3 po 3 .
|
|
na mazowieckiej polecam jubilera składanka. Przecudny wybór fanka bocianka napisał(a):
|
|
z małym poślizgiem :) ... nie zaszkodzi, u mnie nie da rady na letnich, taniec na lodzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |