Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bratniak: mBank głosuje na TAK! :) |
O Czesiu zapomnieli.... a to nawet i dobrze, że tam nie chodzicie:p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bratniak: mBank głosuje na TAK! :) |
Tutaj pomylka ;-) mlodego byscie tylko jechali hehe niewarto o tym pisac (a 16-latkiem nie jestem (zdziwienie) :-) a co do dyslekcji to mam wielu wybitnych tworcow to dyslektycy Ps. Sorki za bledy
|
|
No właśnie pytanie jak w temacie ;) pozdrawiam łomżyniaków grzesiek
|
|
Ja tez mile jestem zaskoczony tegorocznymi wynikami LKS-u, obserwujac ich poczynania tylko tak z dystansu. Ale te wyniki to chyba nie tylko mozna zawdzieczac nowoprzybylym pierwszoligowcom; widze takze ze Rafal Boguski, wychowanek LKS-u, ktorego podziwialismy, tu w Stanach, pdczas zeszlorocznego turnieju im. Kazimierza Deyny, takze jest jednym z filarow tej druzyny. Zycze im zeby aby tak dalej, no i aby w nastepnym sezonie juz w trzeciej lidze. W tych tak trudnych czasach dla Lomzy i Lomzyniakow taki awans na pewno mialby pozytywny wplyw, przynajmiej na ludzi interesujacych sie sportem. Pozdrawiam, Rysiek
|
|
nie wiem ktorego radia słuchacie, ale patrząc na serwisy informacyjne to chyba te dwa regionalne sa najlepsze
|
|
|
|
ludzie mieszkajacy na Sniadeckiego i Konstytucji trochę krecą nosem na te imprezki [oczywiście nie wszyscy] ale podpisywali kiedys kwitki, że zgadzją się na to to teraz mają co chcieli
|
|
W Łomży kupisz chleb po 1,20, a w Warszawiwie po 1,50 ..........zależy jak na to patrzeć.
|
|
gdzie, waszym zdaniem, mozna w lomzy zalozyc najlepsza instalacje gazowa do samochodu?
|
|
Fajerwerki i festyny to jedna z mniej szkodliwych form rozprowadzania spółdzielczych pieniędzy. Są znacznie bardziej dolegliwe, tyle , że najczęściej nikt tego nie zauważa. --- PGG
|
|
Sa polskie napisy? ma ktos? jak tak to mailem prosze mam tą wersje Matrix - Revisted DVDRip 2ch 2cd -DivX
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |