poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bratniak: mBank głosuje na TAK! :)

O Czesiu zapomnieli.... a to nawet i dobrze, że tam nie chodzicie:p

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bratniak: mBank głosuje na TAK! :)

Tutaj pomylka ;-) mlodego byscie tylko jechali hehe niewarto o tym pisac (a 16-latkiem nie jestem (zdziwienie) :-) a co do dyslekcji to mam wielu wybitnych tworcow to dyslektycy
Ps. Sorki za bledy

No właśnie pytanie jak w temacie ;)

pozdrawiam łomżyniaków

grzesiek

Ja tez mile jestem zaskoczony tegorocznymi wynikami LKS-u, obserwujac ich poczynania tylko tak z dystansu. Ale te wyniki to chyba nie tylko mozna zawdzieczac nowoprzybylym pierwszoligowcom; widze takze ze Rafal Boguski, wychowanek LKS-u, ktorego podziwialismy, tu w Stanach, pdczas zeszlorocznego turnieju im. Kazimierza Deyny, takze jest jednym z filarow tej druzyny. Zycze im zeby aby tak dalej, no i aby w nastepnym sezonie juz w trzeciej lidze.
W tych tak trudnych czasach dla Lomzy i Lomzyniakow taki awans na pewno mialby pozytywny wplyw, przynajmiej na ludzi interesujacych sie sportem.
Pozdrawiam, Rysiek

nie wiem ktorego radia słuchacie, ale patrząc na serwisy informacyjne to chyba te dwa regionalne sa najlepsze

u nas w ratuszu kazdy co innego slucha

---
PGG

sorry panowie, nie mam roweru. jezdze limuzyna z kierowca...czerwoną limuzyna..

---
PGG

ludzie mieszkajacy na Sniadeckiego i Konstytucji trochę krecą nosem na te imprezki [oczywiście nie wszyscy] ale podpisywali kiedys kwitki, że zgadzją się na to to teraz mają co chcieli

W Łomży kupisz chleb po 1,20, a w Warszawiwie po 1,50 ..........zależy jak na to patrzeć.

gdzie, waszym zdaniem, mozna w lomzy zalozyc najlepsza instalacje gazowa do samochodu?

Fajerwerki i festyny to jedna z mniej szkodliwych form rozprowadzania spółdzielczych pieniędzy. Są znacznie bardziej dolegliwe, tyle , że najczęściej nikt tego nie zauważa.

---
PGG

Sa polskie napisy? ma ktos? jak tak to mailem prosze mam tą wersje

Matrix - Revisted DVDRip 2ch 2cd -DivX

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org