Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Zuzanny, Kmicica, Ziuty i Kamila |
To jest jego "stopka" (podpis). Ciężko się domyśleć? :S ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Zuzanny, Kmicica, Ziuty i Kamila |
Pomysl dobry, ale znajac realia tego miasta spali na panewce, a szkoda. Nasza
|
|
zgadzam sie, sam stracilem prace bo niechcialem zostawac po dwie godziny dziennie za darmo. do tego bylem zatrudniony w firmie na jednym stanowisku a prowadzilem dwie odzielne firmy ale tego samego prezesa + poprawki za filie w warszawie. a pracownicy produkcji to robia jak w kolchozie i sie nieodzywaja, placza czesto bo oszolom jest szefem produkcji, widzialem to nie raz. placa im za nadgodziny umowne 25zl za 4 godziny a w sobote i niedziele za 8 godzin po 50zl, a wszystko jest wliczane w premie lub kasa do reki na boczku :] i siedza cicho bo kto ich zatrudni jak ich zwolnia ? dodam ze jest to firma "pracy chronionej " nie radze tam pracowac tam kazdy z kadry kierowniczej za 1zl dalby sie w ciemnym kacie wydym....
|
|
Czasem sam pracownik zamiast 8 godz. z przerwą 24 woli pracowac 12 i mieć 36 wolnego. A najlepiej dobę dyżuru i dwa dni laby!!! ______________________________________
|
|
Spytaj Ptysiu tatusia, może ty to nie jego dzieło tylko inseminatora, lub odwrotnie.
|
|
agusia - dowiedz sie w "wecie". To chyba oni zajmuja sie kształceniem weterynarzy.
|
|
Gospodyni na wsi zamówiła do swojej krowy inseminatora, ten przszedł i rozłożył w oborze swoje narzędzia. Gospodyni powiada: -Panie, tu masz Pan miskę z wodą i ręcznik, a spodnie możesz pan powiesić na tym gwoździu. Zbych
|
|
psy,psiaki -temat rzekaaaaa! ale chcę poruszyć sprawę porzucanych psow i TRUTYCH NA OSIEDLU UL SŁOWACKIEGO!!!nie wiem kto truje? -ale mam podejrzenia : ostatni plątal się szczeniak ,bal podejść się do ludzi ( co niektórzy dokarmiali , między innymi ja) pies spal pod samochodami i nikomu nie przeszkadzał .Po kilku dniach okazało się ,że pies lezy nieżywy pod samochodem a obok nie dojedzona karma wymieszana z trutką na szczury!!!!!!!!! Zastanawiam się kto z mieszkancow wspomnianej ulicy zadałby sobie tyle trudu aby iść kupić trutkę? (gdy mnie szczur "odwiedzał" atakowalam społdzielnię) ,ktora dostarczyla mi ów specyfik.Nie chcę pokazywac palcem w czyim interesie jest mordowanie psow - prosze sami wyciągnijcie wnioski!!!! Ponadto NAJWYŻSZY CZAS DOBRAC SIĘ DO WLASCICIELI PSOW MIESZKAJĄCYCH NA WSI . Nasza
|
|
W maju Wybory samorządowe więc najwyższy czas zacząć istnieć medialnie. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |