poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do Zuzanny, Kmicica, Ziuty i Kamila

To jest jego "stopka" (podpis).

Ciężko się domyśleć? :S

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do Zuzanny, Kmicica, Ziuty i Kamila

Pomysl dobry, ale znajac realia tego miasta spali na panewce, a szkoda.

Nasza

zgadzam sie, sam stracilem prace bo niechcialem zostawac po dwie godziny dziennie za darmo. do tego bylem zatrudniony w firmie na jednym stanowisku a prowadzilem dwie odzielne firmy ale tego samego prezesa + poprawki za filie w warszawie.

a pracownicy produkcji to robia jak w kolchozie i sie nieodzywaja, placza czesto bo oszolom jest szefem produkcji, widzialem to nie raz.
placa im za nadgodziny umowne 25zl za 4 godziny a w sobote i niedziele za 8 godzin po 50zl, a wszystko jest wliczane w premie lub kasa do reki na boczku :]

i siedza cicho bo kto ich zatrudni jak ich zwolnia ?

dodam ze jest to firma "pracy chronionej "

nie radze tam pracowac tam kazdy z kadry kierowniczej za 1zl dalby sie w ciemnym kacie wydym....

Czasem sam pracownik zamiast 8 godz. z przerwą 24 woli pracowac 12 i mieć 36 wolnego. A najlepiej dobę dyżuru i dwa dni laby!!!

Spytaj Ptysiu tatusia, może ty to nie jego dzieło tylko inseminatora, lub odwrotnie.

agusia - dowiedz sie w "wecie". To chyba oni zajmuja sie kształceniem weterynarzy.

Gospodyni na wsi zamówiła do swojej krowy inseminatora, ten przszedł i rozłożył w oborze swoje narzędzia. Gospodyni powiada:
-Panie, tu masz Pan miskę z wodą i ręcznik, a spodnie możesz pan powiesić na tym gwoździu.

Zbych

psy,psiaki -temat rzekaaaaa! ale chcę poruszyć sprawę porzucanych psow i TRUTYCH NA OSIEDLU UL SŁOWACKIEGO!!!nie wiem kto truje? -ale mam podejrzenia : ostatni plątal się szczeniak ,bal podejść się do ludzi ( co niektórzy dokarmiali , między innymi ja) pies spal pod samochodami i nikomu nie przeszkadzał .Po kilku dniach okazało się ,że pies lezy nieżywy pod samochodem a obok nie dojedzona karma wymieszana z trutką na szczury!!!!!!!!! Zastanawiam się kto z mieszkancow wspomnianej ulicy zadałby sobie tyle trudu aby iść kupić trutkę? (gdy mnie szczur "odwiedzał" atakowalam społdzielnię) ,ktora dostarczyla mi ów specyfik.Nie chcę pokazywac palcem w czyim interesie jest mordowanie psow - prosze sami wyciągnijcie wnioski!!!! Ponadto NAJWYŻSZY CZAS DOBRAC SIĘ DO WLASCICIELI PSOW MIESZKAJĄCYCH NA WSI .

Nasza

W maju Wybory samorządowe więc najwyższy czas zacząć istnieć medialnie.

Uwaga!!! nabity :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org