Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kampania wrześniowa IV RZESZY Niemiec skończy się BEZPRAWNYM wyrokiem TRYBUNAŁU nieSPRAWIEDLIWOŚCI? |
Nie wiem czy nalezy od razu wieszac psy na biurze podrozy... Ja mialam przyjemnosc kilka razy jechac z nimi. Kiedys, w Polsce juz co prawda, tez zaginal jeden pasazer. Czekalismy prawie godzine w autobusie podczas gdy kierowcy i pani stewardessa przeszukiwali dworzec i okolice, biegali nawolujac owego pana po nazwisku itp. Po prawie godz dowiedzieli sie skads tam ze pan przebukowal bilet i pojechal czym innym... Ja rozumiem ze w tym wypadku bagaz zostal i brat pewnie czyms innym nie pojechal. Ale przypuszczam ze zaloga autobusu rowniez przed odjazdem go szukala. Jednak jezeli nie bylo go w miejscu postoju i okolicy to co innego mogli zrobic? Mieli pewnie caly autobus pasazerow ktorzy chcieli wrocic do domu o czasie. Zgloszenie na policje raczej nic by nie dalo po uplywie 30 minut od zaginiecia... Mam nadzieje ze bratu nic sie zlego nie stalo i ze wkrotce odnajdzie sie caly i zdrowy. Trzymam kciuki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kampania wrześniowa IV RZESZY Niemiec skończy się BEZPRAWNYM wyrokiem TRYBUNAŁU nieSPRAWIEDLIWOŚCI? |
Spytaj się Protagorasa on coś wie na ten temat
|
|
Re: Kampania wrześniowa IV RZESZY Niemiec skończy się BEZPRAWNYM wyrokiem TRYBUNAŁU nieSPRAWIEDLIWOŚCI? |
Gdybys byla faciem powiedzialbym ci ze to sperma wali w dekiel,ale ze jestes kobietka to powiem ze moze twoj partner mia zbyt obfity wytrysk na koniec i dobrze ze ci lba nie urwalo.
|
|
na przeciwko szpitala na przejściu
|
|
To tam i grafikę produkują?
|
|
Czy ktoś może zna cenę samochodu TIGRA zielona stojąca do sprzedaży na ul.Sikorskiego przed nowym mostem ....
|
|
A jak myślicie jakie paliwo na poznańskiej ? Na PKS na pewno mają dobrą ropę bo z tego samego węża leją do autobusów , więc suma sumaru sami na nim jeżdżą prywatnymi samochodami i sprzedają dalej reszte oszczędności.
|
|
Handel narządami ludzkimi teraz w cenie więc uważajcie ...
|
|
Witam czy jest w łomży jakis adwokat ktory udziela bezplatnych porad? Chodzi mi o porade na temat odszkodowania za nieudana operacje dziecka? Dziekuje za odpowiedzi
|
|
nie dziecko, tylko kobieta. nie wiem dokłądnie co się stało, mówię tyle co widziałam. mam nadzieję, że tej pani nic poważnego się nie stało..
|
|
jak proponujesz tako zabawke to pewnie masz takich pare w garazu a dla waszej wiadomosci szukam paliwa i smigiel dla mojego syna i naprawde nie interesują mnie wasze ironiczne wypowiedzi JEZELI NIE MACIE NIC MADREGO DO NAPISANIA TO WAS PROSZE ZEBYSCIE ***** WCALE NIE PISALI.
|
|
Od kiedy Gosk prowadzi Shella jakoś nie mam zaufania do tej stacji :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |