Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Grzymała ... |
co myslicie o tym?dlaczego nikt nic nie zrobi z ta sekta? dlaczego politycy sie boja? :( ja tez zaczynam sie powoli bac tego.przeciez ten czlowiek za pare lat bedzie mogl byc dyktatorem z taka wladza i oddaniem jakie teraz posiada.do tego ksztalci swoich "dziennikarzy" w prywatnej szkole.co to bedzie jak oni gdzies trafia do mediow?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Grzymała ... |
:/
|
|
horrory: " Egzorcyzmy Emily Rose" "The tale of two sisters"- bajka o 2 siostrach " Bunshinsaba" a polecam już ni z horrorów,bardziej tchnione i wzniosłe: *smak życia *kodeks 46 *milion dolars babe/y *miasto gniewu *sin city + green street hoolignas +underground Nasza
|
|
Alamakotaaradiomaryja... apostata
|
|
..albo trzymać na łańcuchu, coby chaupy pilnował..:D
|
|
Wszystkie polskie (i nie tylko) seriale to jeden okropny horror.
|
|
Bardzo często jeżdżę z Białegostoku do Łomży. Staram się jak mogę omijać Łomzyńskie autobusy ale nie zawsze jest to możliwe. Ostatnio zobserwowałem nowe zjawisko: autobusy innych PKS-ów omijają łomżyński dworzec PKS. Tak się dzieje w przypadku autobusu Białystok - Kołobrzeg który odjężdża o 21.25 z ronda (pl. Kościuszki). Świetny autobus do Olsztyna, Gdańska, czy Koszalina. Chociaż jest pospieszny na odcinku Białystok - Łomza kosztuje mniej niż zwykły łomzyński jadący pół godziny dłuzej.
|
|
Patrzę, że z tej Polski to trzeba spieprzać jak najdalej. Niedługo zrobicie tu drugą Holandię. Tolerowanie pedalstwa? Proponuję także zalegalizować prostytucję i miękkie narkotyki. Jak tolerancja to na całego! Minie jakiś czas, a sami utopicie się w tym gównie tolerancji. Oby tak dalej. don-key
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |