poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Grzymała ...

co myslicie o tym?dlaczego nikt nic nie zrobi z ta sekta? dlaczego politycy sie boja? :( ja tez zaczynam sie powoli bac tego.przeciez ten czlowiek za pare lat bedzie mogl byc dyktatorem z taka wladza i oddaniem jakie teraz posiada.do tego ksztalci swoich "dziennikarzy" w prywatnej szkole.co to bedzie jak oni gdzies trafia do mediow?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Grzymała ...

:/

horrory: " Egzorcyzmy Emily Rose"
"The tale of two sisters"- bajka o 2 siostrach
" Bunshinsaba"

a polecam już ni z horrorów,bardziej tchnione i wzniosłe:
*smak życia
*kodeks 46
*milion dolars babe/y
*miasto gniewu
*sin city
+ green street hoolignas
+underground

Nasza

Alamakotaaradiomaryja...

apostata

..albo trzymać na łańcuchu, coby chaupy pilnował..:D

Wszystkie polskie (i nie tylko) seriale to jeden okropny horror.

Bardzo często jeżdżę z Białegostoku do Łomży. Staram się jak mogę omijać Łomzyńskie autobusy ale nie zawsze jest to możliwe. Ostatnio zobserwowałem nowe zjawisko: autobusy innych PKS-ów omijają łomżyński dworzec PKS. Tak się dzieje w przypadku autobusu Białystok - Kołobrzeg który odjężdża o 21.25 z ronda (pl. Kościuszki). Świetny autobus do Olsztyna, Gdańska, czy Koszalina. Chociaż jest pospieszny na odcinku Białystok - Łomza kosztuje mniej niż zwykły łomzyński jadący pół godziny dłuzej.

Patrzę, że z tej Polski to trzeba spieprzać jak najdalej. Niedługo zrobicie tu drugą Holandię. Tolerowanie pedalstwa? Proponuję także zalegalizować prostytucję i miękkie narkotyki. Jak tolerancja to na całego! Minie jakiś czas, a sami utopicie się w tym gównie tolerancji. Oby tak dalej.

don-key

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org