Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obciach na cały świat..! |
Krysiuk rządzi ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obciach na cały świat..! |
Wiem ale się upewniam czy to one :P
|
|
No hej Andy. Widzisz jak to jest. Kolega sobie oryginalnego nicka znalexc nie moze, a mysli ze na forum oryginalnie kobietę poderwie. No ale powodzenia.
|
|
suzi, ''sztuka jest sztuka'' jak mawiał porucznik AREK
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o! Dac mu wina! A Jak ta kobieta zjawiskowa zajrzy tu, to i tak będzie pozamiatane:) Oryginalny nie jestes. A podrobek kobiety nie lubią. Kropka.
|
|
Mowa Tuska była ok, ale Palikot był lepszy w te klocki. Oceniam trafnosc argumentow padających z obu stron.
|
|
Autor: dwudziestoparolatka1 (---.elomza.pl) Data: 18-11-11 21:18 fanka bocianka a może ci dysk sformatowali w lapku dlatego mniej waży Po prostu wyrzuciła swoje zdjęcia sprzed diety.
|
|
owe konto założyłem dziś tylko i wyłącznie aby spróbować poszukiwań tutaj, a jutro oddam Tobie jak to nazwałeś "podrobiony nick" ze co proszę? nie jestem jednostka spod barowej ściany, a alkoholu pic nie muszę aby podejść do kobiety, bylem tam przez moment, jeżeli miałeś na myśli siebie i jeździsz starym niemieckim złomem to dobrze. nie chwale się inteligencja ale Ty za to się popisałeś ;) gratuluje a tak w ogole to chyba długo myślałeś pisząc swa wypowiedz ;) wiadomo ze nie zagadałem do niej to nie wiem jaka jest z charakteru wewnętrznego ale z zewnętrznego oraz zachowania zrobiła ogromne wrażenie :)
|
|
No dobrze, skoro admin sie juz uspokoil zapytam raz jeszcze Ma ktos namiary na wynajem sali/lokalu w Sylwestra?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jaki przedział wiekowy?
|
|
a co to za komp , działa jeszcze czy już szrot ?? Kasia..
|
|
Na Makowej mają KTG (na NFZ) i jeśli jesteś ich pacjentką to robią bez najmniejszego prolemu :)
|
|
I co z tego że najładniejszy , kiedy zdjęcia badziewne dałeś :) rudy błazen z druhem
|
|
Już kiedyś pisalem i jak widze jest tak nadal, ciezka sprawa z przyjeciami do wojska teraz, chyba ze masz kogos znajomego to moze moze
|
|
Ale musisz "wiernie" czekac, moze akurat cos sie pojawi
|
|
DOBRY LEKARZ, wspaniały człowiek !!!!!!!!!!!!.
|
|
Dzjęki. Pozdrawiam....
|
|
Miała długie kręcone zęby i była z tyłu pociągła na twarzy:) urbi et orbi !
|
|
he he he he pierdolicie hipolicie , znam temat od podszewki . ci niby ochroniarze to nie są ochroniarze tylko zwykli pracownicy sklepu . oni nic nie mogą zrobić jedynie złapać i mile poprosić żeby ten ktoś poczekał na bardziej kompetentną osobę , ha jak ktoś jest na tyle inteligentny to może takiego niby ochroniarza ( ciotę ) bo tacy tam pracują i nawet nie mają kompetencji , może taka osoba założyć sprawę za naruszenie prawa w sensie przemocy do czego oni nie mają prawa ...... znam tam taką jedną ciotę heheheheheeeee pozdrawiam .....
|
|
w Iraku na żywą torpedę takich potrzebują a w Węgorzewie to nie szeregowcy są potrzebni . tam jest artyleria więc to minimum bombardier może startować ha ha ha byłem tam więc nie ze mną takie numery Bruner , a jak by co to co minimum to by nadał się kanonier więc kto nie jest w temacie to niech si.ę nie wpiepsza ..
|
|
Co prawda to prawda, była często ciągnęła mnie do Rossmana na Długiej i też pracował tam taki bystrzak, traktujący klientów jak złodziei, kręcił się za ludźmi zaglądał to koszyka. Brak podstawowych zasad kultury i tyle.
|
|
Witam, czy ktoś wie, gdzie można w Łomzy kupic suchy lód. Nie w formie kompresu, ale taki, który mógłby pełnic funkcje dekoracyjna? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W tej chwili tylko NSR, od stycznia ma być pobór na zasadniczą. Leć do WKU, tam Cię pokierują do pokoiku po prawej, spiszą wniosek o wstąpienie do NSR i jedyne co dalej to czekać na zwolnienie miejsca. W przypadku nsr na Twoją korzyść będą bardzo działać wszystkie dodatkowe kwalifikacje i wykształcenie, im tego więcej, tym szybciej Cię powołają. Ja niestety muszę czekać jeszcze 2.5 roku na zatarcie wyroku nim się zaciągnę więc jak to dalej wygląda poprostu nie wiem :)
|
|
http://www.suchylod.biz/za.htm
|
|
PIERWSZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) Kasia..
|
|
A chociażby do tego żeby się dowiedzieć dlaczego są podwyżki czynszów :)
|
|
snieg o to chodzi
|
|
3-cia :P Roberta
|
|
http://www.wykop.pl/ramka/948721/pobity-na-marszu-przez-policjanta-skazany-na-3-miesiace-wiezienia/
|
|
Witam, był ktoś wczoraj z was na koncercie w MDK, lub wybiera się jutro na koncert.?
|
|
daj mi 5 zl to Ci odpowiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |