Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes Kaczyński : \"trzeba czynić wszystko, aby Polska była tym, czym dziś jest Turcja\". |
mój mąż dostał taki prezent na 1 rocznice ślubu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes Kaczyński : \\\"trzeba czynić wszystko, aby Polska była tym, czym dziś jest Turcja\\\". |
Hehe najlepszy prezent to zaprosić koleżankę na noc .
|
|
Re: Prezes Kaczyński : \\\"trzeba czynić wszystko, aby Polska była tym, czym dziś jest Turcja\\\". |
:-) chesterlp spójrz jeszcze raz na rozmiary - nie są takie same. Odpal chociażby googla, wpisz dobór, konfigurator, oznaczenia, itp. opon i w mig wszystko pojmiesz. marcinXXXXX - szersza opona nie zawadzi - tak, jeżeli godzisz się na to co wyżej. I jeszcze jedno na szerszej wolniej wystartujesz - nieszczęsne opory toczenia, na węższej szybciej się zbiera. Co do trzymania w zakrętach - przy naszych drogach ... A to co wyżej wiem z autopsji - opony lato 225/40 i zima 205/55 - różnią się R, ale generalnie mają taką samą średnicę.
|
|
U prywaciarza najniższa pensja, zero urlopów i często zero ZA urlopy, niech sobie upadają mi akurat ich nie żal. Niech poznają smak życia.
|
|
hej, dziś również odbyły się mecze, wiem że Filary i Piorun wygrały mecze , nie wiem jak się ułożył 3 mecz. ktoś wie niech napisze.pozdrawiam
|
|
A2OGM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |