Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezależne dziennikarstwo. Żona Gmyza na listach wyborczych PIS |
Zdaje sobie sprawę, że na POCZĄTEK motocykl o takiej pojemności to szaleństwo, ale kto powiedział, że to mój początek? Wyżej pisałem, że jeździłem wcześniej motocyklem o mniejszej mocy, a jeszcze w odleglejszych czasach różnymi motorowerami ;) I szczerze, kto z Was zaczynał przygodę z motocyklami dopiero po odebraniu prawa jazdy? To tak, jakby wziąć ślub z kobietą, z którą nigdy nie uprawiało się sexu ;) I zaznaczam- nie kupuję motocykla dla szpanu itp. Kupuję maszynę bo to kocham, uwielbiam adrenalinę wcześniej przerabiałem temat samochodów o sporej mocy ale nie dały mi tego czego potrzebuję, motocykle owszem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezależne dziennikarstwo. Żona Gmyza na listach wyborczych PIS |
tzn. ja odbylem sluzbe jako szeregowy i mam zawodowke skonczona no i dzwonilem po tych jednostkach to w jednej ślusarzy potrzebuja w drugiej nie ma etatow a w trzeciej jeszcze cos tam innego...
|
|
ja jadę do Warszawy w pt. o godz 10.00 i wracam w sob. ok 19
|
|
po ile zrzuta na gaz ?
|
|
Cleric "czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci" W Pana prostackim towarzystwie może na kimś robią wrażenie takie tekściki "każda potwora znajdzie swojego amatora." ale nie w moim. Znajdź se Pan zajęcie, forum odpowiednie dla Pana wieku typu robótki ręczne kółko różańcowe bo widzę że Pan chce na silę wbić wylansować na forum. A POTEM SIĘ OSOBY W PODESZŁYM WIEKU DZIWĄ ŻE MŁODZIEŻ JEST ZŁA NIE UMIE POSZANOWAĆ STARSZYCH. W KOŃCU TA MŁODZIEŻ OD KOGOŚ SIĘ UCZY TEGO PROSTACTWA I CHAMSTWA:
|
|
Czynna była już w poniedziałek :) Ale jak dla mnie troche drogawo...
|
|
Nie chwalę się ani nie żalę. Po prostu stwierdzam fakt. Na chamstwo odpowiadasz chamstwem? To pewnie całe życie nic innego nie robisz co? :) Dobrej nocy omnibusie.
|
|
Wybacz, ale osoba "kumata" i "poukładana" potrafiłaby przedstawić swoje racje pisząc w sposób kulturalny i bardziej wysilić swój umysł. Na pewno premier wchodzi na zacne forum portalu 4lomza i przeczyta Twoją wypowiedź i się nią przejmie. Masz ochote przedstawić swoje zdanie? Zadzwoń do RM tam Cię wysłuchają.
|
|
Ja mam asterkę 2 1.7 dti z silnikiem isuzu 75km z 2002 roku 3 drzwiowy hatchback, zbieram się ze sprzedażą od kilku miesięcy ale te jej niskie spalanie mnie powstrzymuje hehe . Jak chcesz podaj emaila to wyślę ci kilka fotek albo służe opinią .
|
|
e torro "opublikujcie moj podpis", a podpisales sie tak ze rownie dobrze moglo byc jas fasola czy kot filemon. widac ze nie chodzilo ci o sprawe o ktorej piszesz, bo piszesz niepowaznie, ale po prostu chciales cos napisac a nie wiedziales cos i po co
|
|
jest u mnie w garażu
|
|
Tu jest lista co możesz a czego nie możesz odliczyć od podatku i druki które są potrzebne do odliczenia Vat/u. http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/420932,za_wykonczenie_nowego_mieszkania_tez_jest_zwrot_vat_za_materialy_budowlane.html http://prawocywilne.blox.pl/2011/07/Zwrot-podatku-VAT-za-materialy-budowlane-2011.html http://www.mf.gov.pl/index.php?const=1&dzial=106&wysw=4&sub=sub13
|
|
Jeżeli nie chcemy żyć na jednym wielkim wysypisku musimy eliminować takie zachowania! To nie trudne, dlaczego segregowanie nie może stać się modne ? W czym problem to jest duża oszczędność ale trzeba umieć liczyć żeby do zauważyć!!! WANDALE I BRUDASY - STRZEŻCIE SIĘ ! P.S Nasi policjanci nie zbyt chętnie się tym zajmują, zresztą jak większością spraw ok. wasza sprawa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |