środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niezależne dziennikarstwo. Żona Gmyza na listach wyborczych PIS

Zdaje sobie sprawę, że na POCZĄTEK motocykl o takiej pojemności to szaleństwo, ale kto powiedział, że to mój początek? Wyżej pisałem, że jeździłem wcześniej motocyklem o mniejszej mocy, a jeszcze w odleglejszych czasach różnymi motorowerami ;) I szczerze, kto z Was zaczynał przygodę z motocyklami dopiero po odebraniu prawa jazdy? To tak, jakby wziąć ślub z kobietą, z którą nigdy nie uprawiało się sexu ;) I zaznaczam- nie kupuję motocykla dla szpanu itp. Kupuję maszynę bo to kocham, uwielbiam adrenalinę wcześniej przerabiałem temat samochodów o sporej mocy ale nie dały mi tego czego potrzebuję, motocykle owszem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niezależne dziennikarstwo. Żona Gmyza na listach wyborczych PIS

tzn. ja odbylem sluzbe jako szeregowy i mam zawodowke skonczona no i dzwonilem po tych jednostkach to w jednej ślusarzy potrzebuja w drugiej nie ma etatow a w trzeciej jeszcze cos tam innego...

ja jadę do Warszawy w pt. o godz 10.00 i wracam w sob. ok 19

po ile zrzuta na gaz ?

Cleric "czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci" W Pana prostackim towarzystwie może na kimś robią wrażenie takie tekściki "każda potwora znajdzie swojego amatora." ale nie w moim. Znajdź se Pan zajęcie, forum odpowiednie dla Pana wieku typu robótki ręczne kółko różańcowe bo widzę że Pan chce na silę wbić wylansować na forum.
A POTEM SIĘ OSOBY W PODESZŁYM WIEKU DZIWĄ ŻE MŁODZIEŻ JEST ZŁA NIE UMIE POSZANOWAĆ STARSZYCH. W KOŃCU TA MŁODZIEŻ OD KOGOŚ SIĘ UCZY TEGO PROSTACTWA I CHAMSTWA:

Czynna była już w poniedziałek :)
Ale jak dla mnie troche drogawo...

Nie chwalę się ani nie żalę. Po prostu stwierdzam fakt.
Na chamstwo odpowiadasz chamstwem? To pewnie całe życie nic innego nie robisz co? :)
Dobrej nocy omnibusie.

Wybacz, ale osoba "kumata" i "poukładana" potrafiłaby przedstawić swoje racje pisząc w sposób kulturalny i bardziej wysilić swój umysł. Na pewno premier wchodzi na zacne forum portalu 4lomza i przeczyta Twoją wypowiedź i się nią przejmie. Masz ochote przedstawić swoje zdanie? Zadzwoń do RM tam Cię wysłuchają.

Ja mam asterkę 2 1.7 dti z silnikiem isuzu 75km z 2002 roku 3 drzwiowy hatchback, zbieram się ze sprzedażą od kilku miesięcy ale te jej niskie spalanie mnie powstrzymuje hehe . Jak chcesz podaj emaila to wyślę ci kilka fotek albo służe opinią .

e torro "opublikujcie moj podpis", a podpisales sie tak ze rownie dobrze moglo byc jas fasola czy kot filemon. widac ze nie chodzilo ci o sprawe o ktorej piszesz, bo piszesz niepowaznie, ale po prostu chciales cos napisac a nie wiedziales cos i po co

jest u mnie w garażu

Tu jest lista co możesz a czego nie możesz odliczyć od podatku i druki które są potrzebne do odliczenia Vat/u.

http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/420932,za_wykonczenie_nowego_mieszkania_tez_jest_zwrot_vat_za_materialy_budowlane.html
http://prawocywilne.blox.pl/2011/07/Zwrot-podatku-VAT-za-materialy-budowlane-2011.html
http://www.mf.gov.pl/index.php?const=1&dzial=106&wysw=4&sub=sub13

Jeżeli nie chcemy żyć na jednym wielkim wysypisku musimy eliminować takie zachowania! To nie trudne, dlaczego segregowanie nie może stać się modne ? W czym problem to jest duża oszczędność ale trzeba umieć liczyć żeby do zauważyć!!!

WANDALE I BRUDASY - STRZEŻCIE SIĘ !

P.S Nasi policjanci nie zbyt chętnie się tym zajmują, zresztą jak większością spraw ok. wasza sprawa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org