Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duda o likwidacji zakładu Pieńsku. \"Proszę się nie martwić. Otworzą następny \" |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duda o likwidacji zakładu Pieńsku. \\\"Proszę się nie martwić. Otworzą następny \\\" |
no to w takim razie ja sobie sama przypisalam...taki wyjatek od reguly :P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Duda o likwidacji zakładu Pieńsku. \\\"Proszę się nie martwić. Otworzą następny \\\" |
Ja swoje futrzaki kastrowałam w 4 Łapach i jestem bardzo zadowolona, nigdy nie było żadnych problemów, koty odbierałam już wybudzone i otrzymywałam dokładne pouczenia, jak się nimi opiekowac, na co zwrócić uwagę itd. Panie operowały też poważniejsze rzeczy u moich zwierząt, np. usuwały kamienie z pęcherza, usuwały oczko u biedy, którego nie dało się uratować. A pomysł kastracji jest dowodem rozsądku i odpowiedzialności. POPIERAM pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
z 70 zeta uzywany, może 80..... a wyczyścić się już nie da?????
|
|
Witam! Tak jak w temacie , może ktoś wie jak to jest , bądź miał taki przypadek ? Mam Egzamin w wordzie umówiony za 2 tygodnie . Możliwe , że spadnie śnieg , słyszałem od kogoś , że praktyczny omijają , czyli nie robimy jazdy , lecz nie wydaje mi się to realne , jak to jest ? Odwołują i znowu bd. musiał płacić za praktyczny czy jak to jest ?
|
|
Tak wczoraj wygraliśmy po dogrywce. Dlatego mam aktualne wyniki.
|
|
Witam zapraszam na nowo powstały serwer http://borvarion.sytes.net Set Realmlist borvarion.sytes.net Darmowe transfery postaci bez utraty jej na macierzystym serwie wszystkie działające instancje 100%. icc, naxx,os,voa 90% sprawności Sezon pvp 8 Wrathful Działające Areny 90% Rate Serwera: Exp x3 Drop x3 Gold x3 Honor x2 Reputacja x2 Podliczenia Aren co 7 dni Serwer jest w 100% darmowy Nasz sprzęt jest średniej klasy ale na początek wystarczy: Procesor Intel Pentium Duo 2 Core 2.93 GHZ,Dysk Twardy 500gb,Ram 6gb DDR2,Internet ,,Vectra,, 12\24mb.Serwer będzie modernizowany na bieżąco. Zapraszam Serdecznie.
|
|
witam, czy ktoś ma kontakt do tego sklepu, lub wie jak się on nazywa? Wujek Google nie jest w stanie mi pomóc...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |