Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
równi i równiejsi |
kur.., patrze ze same cioty tu sa,nie mozna o nic zapytac żal...! Mr. X jestem kobietą:) Roberta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: równi i równiejsi |
http://patrz.pl/szukaj/neonazisci/
|
|
Pod takimi ogłoszeniami ukrywają się zboczeńcy, którzy w normalnej rzeczywistości nie potrafią nawiązać kontaktów z dziewczynami i liczą, że uda im się kogoś zapoznać w ten właśnie niekonwencjonalny sposób.
|
|
moze w bialostockim cos wiedza
|
|
Może i nie rozumie ale bez odpowiedniego wzorca rośnie w Polsce przestepczośc kiboli mamy jak zadko jaki kraj dzieci mordują dzieci i nie tylko poprawczaki są przepełnione bo nie mIeli odpowiedniego wzorca i do tego co napisałam nie potrzebna jest wiedza ani rozumowanie to sa suche fakty (może p.sprawdzić w necie )i jeszcze jedno prosze mi nie mówić co ja rozumie a czego nie bo ja wiem co rozumie ,co myśle i nie osądzam ludzi na podstawie plotek a niby to ja jestem taka mało rozumna człowiek jest nie winny do puki mu się winny nie udowodni (to też może p.sprawdzić tak jest napisane w polskim prawie )a pan stwierdził cytuje Maniuszek Widze ze kolega w temacie, tak to jest ponura prawda na temat tego pana. zna p.tego pana osobiście że może pan w ten sposób pisać ma pan jakies dowody jak ktoś madry kiedyś mi powiedział dajcie mi człowieka a my na niego znajdziemy paragraf tak właśnie dla mnie brzmi pana wypowiedz z całym szacunkiem pozdrawiam życze miłego dnia mało rozumna pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
powiedzcie coś Lalce żeby mogła poplotkować na zebraniu gospodyń wiejskich;)
|
|
http://www.videotesty.pl/ranking/Telefon-Komorkowy/
|
|
Janusz kos: wolę tu się dowiedzieć czegoś a nie plotkować,ale patrzę nic z tego... Mr.X : tzn?
|
|
|
|
Motocyklista, który zdawał właśnie egzamin na prawo jazdy kategorii A, wracał już do ośrodka. Skręcał z ronda w ulicę Zjazd. Z ulicy Rządowej wyjechał wtedy kierowca samochodu osobowego, który wymusił pierwszeństwo na motocykliście i uderzył w niego. Motocyklista z urazem kręgosłupa trafił do szpitala.
|
|
Komendantka ma wglad do elektronicznej ewidencji ktora narzucila glowna kwatera ZHP. A jezeli chodzi o wypowiedz JJulia to ona madrze pisze. Nie czepiajcie sie jej bo ona wie co mowi
|
|
z śniadowa ta szabłowska
|
|
wreszcie ktoś normalny sie znalazł który udzielił odpowiedzi ,a nie jak ta reszta trutni:P dzieki kicia899 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ok,dzięki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |