wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy w Polsce mamy kult jednostki?

Gruby Benek, Margherita :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy w Polsce mamy kult jednostki?

aha

Maniuszek
Widze ze kolega w temacie, tak to jest ponura prawda na temat tego pana.

nie ten link : http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=451743&t=451743

Krogulec - w pełni popieram !

Mój spaniel trafił do mnie z hodowli w Poznaniu. Z hodowli przez duże "H" bo piesek jest zdrowy, wesoły i prawidłowo się rozwija. Cocker spaniele to piękne i mądre psy. Mają swój "charakter" i faktycznie potrzebują sporo ruchu. Dlatego wszystkim tym, którzy nie mają ochoty na długie spacery ze swoim spanielem odradzam tą rasę. Ja nie żałuję :) Przynajmniej nie gniję przed tv całymi dniami :)

osoba samotna, a po kiego im to? Ja sie juz nauczylam ze bna ogloszenie bez telefonu i durna nazwe e-mail cv nie wysylam, bo szanujaca sie firma nie zaklada maiala blondi, ruda itd.

Maniuszek nazywając z nazwiska kogoś złodziejem musisz mieć konkretne dowody na to i możesz to przedstawić w każdej chwili? Osobiście chętnie bym to obejrzał.
Parę akcji prowadziliśmy wspólnie z "ptaki ptakom" i jeżeli chodzi o pomoc i organizacje wszystkiego to nigdy nie było zastrzeżeń. Co do biurokracji u nas, może zostawmy to bez komentarza. Szkoda tylko, że przez głupią biurokrację chce się likwidować nieliczne miejsca, gdzie młodzi mogą zrobić coś pożytecznego, a nie spędzić cały dzień przed komputerem czy przed blokiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

rolnictwo
MAP4N to innowacyjna inicjatywa, której celem jest wsparcie młodych osób. Program koncentruje się na edukacji i przedsiębiorczości związanej z uprawą roślin leczniczych i aromatycznych (MAPs). Dzięki nowoczesnym narzędziom uczestnicy zdobywają praktyczne umiejętności i wiedzę potrzebną do rozpoczęcia działalności w tej branży. Strona projektu: www.map4n.com
tel.
usługi
Wykopy ziemne, pospółka, żwiry, piasek, czarnoziem, mielony gruz betonowy. Przewozy naczepą niskopodwoziową. Rozbiórka budynków koparkami.
tel. 604446462
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 800 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org