Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moje posty. |
......... I SANTI CALIFORNIA !!! i chciało by się.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moje posty. |
Może ktoś mi powie ile kosztuje - m.2 tynku gipsowego i tradycyjnego.
|
|
A Ty chciałbyś pracować w święta? Sam poprowadź ten autobus mądralo.
|
|
już nie ma Alicji. stoi teraz tam Chata Szuwarka czy jakoś tak;) a czy dają tam teraz obiadki to nie wiem. A może pogadaj z jakąś miłą sąsiadką, która będzie Ci gotować? We własnym zakresie plus marża dla sąsiadki za 10 zł można dobrze zjeść:)
|
|
Ok dzięki lilia ) jeszcze jakieś propozycje :)?
|
|
??????????????????????????????????????????????
|
|
Moze wybiera sie ktoś jutro do Białego ? muszę tam byc w okolicy godziny 12 Kasia..
|
|
nie ze wszystkiego niezadowoleni malkotenci tylko ze z łego oświetlenia. proszę czytać dokładnie posty i sie wypowiadać i nie oceniać.
|
|
Idz do spowiedzi biedaku tak otrzymasz porade
|
|
Nowy* (?) Biskup Łomżyński Ma takie zainteresowania że powinien zostać instruktorem wychowania fizycznego a nie duchowego jako ojciec duchowny wywodzący się zakłamanych kapłanów i otumanionych tym zakłamaniem katolików toczących między sobą święta wojnę o przetrwanie w kanibalskiej komunii Kościoła Rzymskokatolickiego na Ziemi Łomżyńskiej który wyrasta z "zatrutej gleby" u zbiegu ulic Sadowej, Polowej,Sienkiewicza i Dwornej w Łomży. * Nie nowy. To stary wyga wraca do swoich kolesi ze swojego seminarium których umocni w ich jakże owocnej pracy zło diejskiej w ograbianym przez nich i umartwianym na modlitwie Kościele na Ziemi Łomżyńskiej. Chciałbym się mylić ale Jego kariera zbudowana na włażeniu w arcykapłańskie dupy którym z pokorą służył nie zaowocuje męczeńskim poświęceniem i chrześcijańskim świadectwem danym prawdzie zaszczutej i zakłamanej przez kapłanów w Łomży Kasia..
|
|
Witam, mam 2-3 wolne miejsca dziś (13.11.2011 - niedziela) około godziny 18.00 z Warszawy do Łomży, a także w środku tygodnia (prawdopodobnie w środę wcześnie rano) 1-2 wolne miejsca z Łomży do Warszawy. tel. 698-296-423
|
|
Ja polecam Osz Na Alei legionów 49... Szybko i sprawnie.. Zdanie za pierwszym podejściem.. I polecam instruktora Wojtka Święcickiego... Dobrze uczy i jest Cierpliwy i ma sporo czasu na jazdy.. Nie jak niektórzy instruktorzy popołudniami..
|
|
Jeśli tak kochasz swojego psa, to przestań bawić się w pseudohodowlę, zrób suczce sterylkę i nie funduj jej więcej porodów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |