Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosciol chce nam zrobic Szwecje |
Queensryche - The Hands http://www.youtube.com/watch?v=ryGCAruMu2o&feature=relmfu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosciol chce nam zrobic Szwecje |
:) nie ma za co. Mam nadzieję,że piesek znajdzie właściwy domek. Józek39 oddaj pieska w odpowiedzialne miejsce.Zrób mu zdjęcie i ogłoszenie np. na tablicy,tam jest dużo wejść,może ktoś go wypatrzy.
|
|
Władze powinny wydać oświadczenie, aby nie budzić paniki w mieszkańcach. Bo istotne jest, w jakich okolicznościach giną Ci ludzie: czy to normalne, spokojne chłopaki, których zaginięcie może dziwić, czy też może byli to ludzie z problemami, którzy uciekli po jakiejś kłótni, czy jakimś ciężkim dla nich okresie ? Tak, czy kwak, mam nadzieję, że się odnajdą.
|
|
Śmieszą mnie te "doniesienia do prokuratury", którymi co poniektórzy tu straszą. Macie naprawdę znikomą znajomość prawa. Zgadzam się z tym, co napisał LegendarnyObywatel powyżej, a do tego chcę zauważyć, że Pan Serafiński, czy też Pan Hoffmann firmują swoją działalność własnym nazwiskiem, więc pisanie o nich właśnie z imienia i nazwiska na forum jest rzeczą normalną. Jest też rzeczą nieporównywalną do pisania o jakimś anonimowym Janie Kowalskim, który nie posługuje się swoimi danymi w działalności gospodarczej. Ogarnijcie się ludzie, nie zamykajcie ust, nikt tu nikogo nie obraża i nie pomawia. Póki co, wszystko w tym temacie to są PRYWATNE, SUBIEKTYWNE OPINIE, z którymi usługodawca MUSI się liczyć.
|
|
tyle było ale mi konkretnie chodzi o C.
|
|
Ja mam ale w pracy jestem
|
|
Możesz jeszcze jechać do Śniadowa i ze Śniadowa na Szumowo troszkę zakrętów ale jest ok.
|
|
protagóras Siedzisz sobie w bialym i pieprzysz wredny onanisto od rzeczy:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |