Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ku pamięci . Flaga cenniejsza niż? |
Czy ktoś z Was ma duży bagażnik w samochodzie? Do hatchbacka mi raczej nie wlezie menda jedna... Poza tym butla z gazem zabiera trochę miejsca, więc żadne ptysie już nie wlezą. Nasza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ku pamięci . Flaga cenniejsza niż? |
ptysiu zima idzie, więc łopata w dłoń i odśnieżaj chodniki. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
ptysiu91: wyskakuj z kasy pacynko. Współczuć to możesz ludziom, którzy muszą czytać Twoje głupie posty. Nasza
|
|
Ptysiu każdy ma prawo zabrać głos, ale zanim Ty to zrobisz zastanów się kilka razy... rzygac mi sie chce od czytania Twoich wypowiedzi...
|
|
ta ptysiu ty sie nadajesz kurfa w pasjansa grać lolu --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
On zapewne nawet nie wie o co chodzi w pasjansie. Nasza
|
|
Bałwan na wzór ptysia się szybko roztopi Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Więc jeszcze podsumowująć: Czy ktoś ma to nagrane? A może ktoś wie kiedy będzie powtóka? --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
bigi2004 odzywalem sie na gg ale ty nie odpowiadasz.napisz cos na temat tego lokalu gdzie?jaka powierzchnia?czynsz? gg:4004346
|
|
Moim, skromnym zdaniem: Nieukrywalnym faktem jest upierdliwość owego Ptysia. Co ma chłopak nasrane w głowie to Bóg Jeden wie. A niech mu komputer spłonie :)))) Jednakże przychodzi mi do głowy jeszcze jeden osobnik; nikt inny jak poruszajacy temat MrS. Przecież jego chore słowa degustują niczym gówno na tależu. Ptysiu- Ptysiem... on ma 14(czy podobnie) lat. Może sie nauczy...(może :))))))))))))))))) Ma ktoś może podobne spostrzeżenia??????? Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
powiem tylko ze bardzo zadko sie udzielam na forum.wiecej tylko czytam i sledze poczynania naszego bohatera :) musze jednakl przynac ze jego komentarze draznia niezmiernie.napisalem post i juz po 5min byla odpowiedz,od kogo,oczywiscie ptysia.jak zwylke nieprzemyslana i wogole niepomocna wypowiedz. jak mozna spedzac tyle czasu na forum?ptysiu ty nie masz innych zainteresowan? www.4lomza.pl/forum/ <--- to twoja strona startowa czy jak?
|
|
tak tylko dodam,wlasnie przeczytalem temad ktory zalozyll sledczy "Gry Half Life... " no tam ptys byl zdecydowanie szybszy z odpowiedza niz u mnie-tylko 3 min zajelo mu sklejenie w umysle jakze madrego i pomocnego zdania,no i oczywiscie na temat :P myslalem ze sie poplacze ze smiechu jak sobie wyobrazilem reakcje sledczego :DDDD na prawde fajnie sie to czyta,ale tez juz wiem ze to drazni jak samemu sie zalozy temat i chce czegos dowiedziec a widzi sie takie odpowiedzi :(
|
|
dobra *** z ptysiem... posiada ktoś te gry ?? Nasza
|
|
Bob (Dylan hihihihi), Że będą zwalniać to pewnik...:( Ale...przeżyło się juz jedną fuzję, przeżyje się i następną. Inna sprawa, czy przeżyje się ją jako pracownik banku, czy też nie :DD. Ręce mam? Mam! Nogi mam? Mam! Zdrowie jako takie też jeszcze jest, więc tak czy siak gdzieś praować będę...:)) Pozdrawiam --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Heh Markacyku, Nie uczyli Cię na gramatyce w szkółce, jak wygląda w języku ojczystym rodzaj męski, żeński i nijaki?? Uczyli?? Taaaak?? No to powiedz mi, Złociutki, jakiego rodzaju jest "mężczyzna" :P Nasza
|
|
Menższyzna jest rodzaju: pasożyt !
|
|
Sposób na ptysia jest prosty. Trzeba wypiep*zyć z forum wszystkich osobników, którzy z nim polemizują (są w jakis sposób pożywką). Zacząć od tych, którzy zakładają oddzielne posty, tylko po to, żeby jeszcze wzmóc jego (i swoją chyba) popularność !!
|
|
oj droooooogo będzie kosztować w tej geodezji, oj drogo !
|
|
a jakiego rodzaju (błędem) jest kątomierz napisany przez ON w środku? :D bez urazy Amber ;) Nasza
|
|
A wracając do tematu to z moim 186 cm statystyczny forumowicz który się dotychczas wypowiedział (21 wypowiedzi z podanym wzrostem) ma 182,55 cm wzrostu. Dodam, że do wyliczeń nie ująlem 18 cm Malachit'a :) i 1 cm więcej co rano Jantar'a Pozdrawiam :)
|
|
Spróbuję poszukać tego artykułu w sieci, bo go jeszcze niedawno widziałem. Jeśli mi się uda, to zamieszczę link. Chyba że nie znajdę - wiadomo - katocenzura... Nasza
|
|
13 posterunek ;)) z tych mniej powaznych ['] [']
|
|
więc kontynuuje temat ktoś może dodać opinie jak chodzi ogólnie , p2p i w grach online ? i jakie są dodatkowe opcje [ na zimę nowa promocja http://www.vectra.pl/strona.php?ids=20 ] Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ja mówie poważnie a wy zarty ! Nasza
|
|
Ja w ramach protestu wszystkie sprawy będę zlecać firmie SPEEEEEEED !! Niech żyje PTYŚ ! (jedyny szczerak na tym forum)
|
|
:D
|
|
Chodzi bardzo dobrze pod każdym względem. Polecam Vectrę. Płacisz za daną przepustowość ale w testach zawsze wyciąga się większą.
|
|
Zgadzam się z MrS. To jest poprostu wkurzające delikatnie mówiąc. Fajnie by było, gdyby to forum miało opcję tzw prywatnych postów, wiem że jest to nieskomplikowane i możliwe do zrealizowania. Wtedy Ptysiu pisałby chyba tylko na swoich postach, bo nie wiem, czy ktoś by tam zaglądał. Ażeby tak się stało, trzeba się udać do Speedu i to jak najszybciej, bo czas leci, a Ptysiu nadal na wolności.
|
|
a ciekawe jakie ty masz pochodzenie ? podaj nazwisko a poszukamy :] dorosnij .....
|
|
CZEKAM :):)
|
|
Precz żydzi od nas nic niedostaniecie Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
pomysl jest ale jak zwykle wlazde miasdta nie maja na takie zreczy pieniedzy
|
|
A co to majątek takie coś kosztuje ?? jeden i drugi prezydent zamiast chodzić po piwo albo podwyżke to by zaszli do sklepu z oświetleniem zaszli po fachowców w elektryce na szosie zambrowskiej obok ronda(ZUS) by podjechali zamontowali zapłacili i by miasto było o jeden zabytek ładniejszy jak bym zarabiał to bym sam takie coś z własnej woli zrobił by ludzie wiedzieli że coś robie dla społeczeństwa a nie tylko dla siebie chodzić po ( 8 wyborowych w puszczce) do Grand Markietu.
|
|
Autor, który to pisach chyba nie bardzo sie zna. Zadam mu proste pytanie: Dlaczego kupując w sklepie wodę w 5 litrowym baniaku nigdy pojemnik ten nie jest pełny, a mimo to mamy w nim 5 litrów wody?(woda jest oczywiście przykładem tak samo jak zresztą olej czy jakiekolwiek płyny w 5 litrowych pojemnikach).Więc może autor tego artykułu zanim drugi raz coś napisze zastanowi się nad tym a nie wypisuje głupoty i oskarża zarówno właściciela stacji jak i pracowników. PS. Moim zdaniem aby o czymś pisać trzeba się na tym znać, więc może ten Pan niech sie zajmie hodowlą jedwabników, a pisanie zostawi poważnym ludziom, którzy chociaż troszkę myślą. Serdecznie pozdrawiam. Piotr. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A pomyślcie :), gdyby na szczycie był reflektor w niebo to nocą azymut na Łomże byłby z kilkunastu kilometrów. Wiecie mam na myśli taką smugę świetlną :). Gdyby... i chyba na tym się skończy...chociaż... gdyby coś takowego jednak zaistniało z inicjatywy np. miłościwie nam panującego mr. Presidą to myślę że ludziki pamiętali by Go przy nast. wyborach jako powiedzmy pioniera czy cuś.
|
|
W ciągu 2 dni jeździłem z Łomży do Szczecina a późnej z Łomży do Opola. Siłą rzeczy musiałem tankwać w Łomzy i poza nią. Okazuje się że zawsze po zatankowaniu poza łomżą przejeżdżałem około 50 -60 km dalej na tamtym paliwie. Albo w Łomży dostawałem mniej albo tu jest gorsze paliwo. Ta opinia nie jest odosobniona, wystarczy popytać tych co jeżdżą poza Łomżę i ilu tankuje poza naszym miastem. Pozdrawiam
|
|
mój kumpel ma bak60 litrów i w prymie weszło mu 67l :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A przy okazji. Tych domów i placów to im nikt przed wojna nie dał.Większość kupili za własne pieniądze, a może wygrali w karty. Po wojnie niektóre place i domy w kjakiś tajemniczy sposób stały się z dnia na dzeiń własnością Polaków. Może Żydzi zapłacili im w ten sposób za uratowanie życia? A może w inny sposób uzyskali od nich prawo własności do tych kawałków ziemi. Czyli idąc śladem antysemitexa, to Żydom nie oddawać ani kawałka ziemi, ale Polakom, którzy nie z winy rządu polskiego pozostawili swoje majątki na wschodzie należy te odszkodowania wypłacić. To jest tak zwana mentalność Kalego. Krowę komuś ukraśc to dobrze, ale mnie ukraść to źle.
|
|
Właśnie niedawno dowiedziałem się jakie są plany dotyczące krypt w katedrze. Otóż zostaną one ... zburzone. Zostaną tylko dwie, zapewne jedna dla pasterza diecezji, druga dla administratora parafii. Zapewne zostaną też wyremontowane i obłożone cegłą klinkierową. Dla mnie jest to barbarzyństwo i wandalizm najwyższego lotu. Tym bardziej, że dzieje się to w kościele. Absolutny brak szacunku do historii. Ciut nie plemiona Hunów czy watahy Mongołów, które grabiły, niszczyły i mordowały, ale to byli niecywilizowani ludzie. Ale teraz takie czasy. Nie ma już sekretarzy PZPR wojewódzkich, powiatowych i miejskich, ale wiadomo kto rządzi i kto opiniuje na różne stanowiska bardziej lub mniej kierownicze. I słowo stało się ciałem, wyrocznią, poleceniem i żądaniem.
|
|
Dobrze, że mam hulajnogę...:D
|
|
Będe patrzyłjak jakieś pedały chodzą po ulicy no coś ty !! to już przegiecie ! rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |