poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ku pamięci . Flaga cenniejsza niż?

Czy ktoś z Was ma duży bagażnik w samochodzie? Do hatchbacka mi raczej nie wlezie menda jedna... Poza tym butla z gazem zabiera trochę miejsca, więc żadne ptysie już nie wlezą.

Nasza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ku pamięci . Flaga cenniejsza niż?

ptysiu zima idzie, więc łopata w dłoń i odśnieżaj chodniki.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

ptysiu91: wyskakuj z kasy pacynko. Współczuć to możesz ludziom, którzy muszą czytać Twoje głupie posty.

Nasza

Ptysiu każdy ma prawo zabrać głos, ale zanim Ty to zrobisz zastanów się kilka razy...
rzygac mi sie chce od czytania Twoich wypowiedzi...

ta ptysiu ty sie nadajesz kurfa w pasjansa grać lolu

---
If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.

On zapewne nawet nie wie o co chodzi w pasjansie.

Nasza

Bałwan na wzór ptysia się szybko roztopi

Więc jeszcze podsumowująć:

Czy ktoś ma to nagrane?
A może ktoś wie kiedy będzie powtóka?

---
If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.

bigi2004 odzywalem sie na gg ale ty nie odpowiadasz.napisz cos na temat tego lokalu gdzie?jaka powierzchnia?czynsz?
gg:4004346

Moim, skromnym zdaniem:
Nieukrywalnym faktem jest upierdliwość owego Ptysia. Co ma chłopak nasrane w głowie to Bóg Jeden wie. A niech mu komputer spłonie :))))

Jednakże przychodzi mi do głowy jeszcze jeden osobnik; nikt inny jak poruszajacy temat MrS. Przecież jego chore słowa degustują niczym gówno na tależu. Ptysiu- Ptysiem... on ma 14(czy podobnie) lat. Może sie nauczy...(może :)))))))))))))))))

Ma ktoś może podobne spostrzeżenia???????

powiem tylko ze bardzo zadko sie udzielam na forum.wiecej tylko czytam i sledze poczynania naszego bohatera :)
musze jednakl przynac ze jego komentarze draznia niezmiernie.napisalem post i juz po 5min byla odpowiedz,od kogo,oczywiscie ptysia.jak zwylke nieprzemyslana i wogole niepomocna wypowiedz.
jak mozna spedzac tyle czasu na forum?ptysiu ty nie masz innych zainteresowan?
www.4lomza.pl/forum/ <--- to twoja strona startowa czy jak?

tak tylko dodam,wlasnie przeczytalem temad ktory zalozyll sledczy "Gry Half Life... " no tam ptys byl zdecydowanie szybszy z odpowiedza niz u mnie-tylko 3 min zajelo mu sklejenie w umysle jakze madrego i pomocnego zdania,no i oczywiscie na temat :P

myslalem ze sie poplacze ze smiechu jak sobie wyobrazilem reakcje sledczego :DDDD
na prawde fajnie sie to czyta,ale tez juz wiem ze to drazni jak samemu sie zalozy temat i chce czegos dowiedziec a widzi sie takie odpowiedzi :(

dobra *** z ptysiem... posiada ktoś te gry ??

Nasza

Bob (Dylan hihihihi),

Że będą zwalniać to pewnik...:( Ale...przeżyło się juz jedną fuzję, przeżyje się i następną. Inna sprawa, czy przeżyje się ją jako pracownik banku, czy też nie :DD. Ręce mam? Mam! Nogi mam? Mam! Zdrowie jako takie też jeszcze jest, więc tak czy siak gdzieś praować będę...:))

Pozdrawiam

---

Heh Markacyku,

Nie uczyli Cię na gramatyce w szkółce, jak wygląda w języku ojczystym rodzaj męski, żeński i nijaki?? Uczyli?? Taaaak?? No to powiedz mi, Złociutki, jakiego rodzaju jest "mężczyzna" :P

Nasza

Menższyzna jest rodzaju: pasożyt !

Sposób na ptysia jest prosty. Trzeba wypiep*zyć z forum wszystkich osobników, którzy z nim polemizują (są w jakis sposób pożywką). Zacząć od tych, którzy zakładają oddzielne posty, tylko po to, żeby jeszcze wzmóc jego (i swoją chyba) popularność !!

oj droooooogo będzie kosztować w tej geodezji, oj drogo !

a jakiego rodzaju (błędem) jest kątomierz napisany przez ON w środku? :D

bez urazy Amber ;)

Nasza

A wracając do tematu to z moim 186 cm statystyczny forumowicz który się dotychczas wypowiedział (21 wypowiedzi z podanym wzrostem) ma 182,55 cm wzrostu. Dodam, że do wyliczeń nie ująlem 18 cm Malachit'a :) i 1 cm więcej co rano Jantar'a

Pozdrawiam :)

Spróbuję poszukać tego artykułu w sieci, bo go jeszcze niedawno widziałem. Jeśli mi się uda, to zamieszczę link. Chyba że nie znajdę - wiadomo - katocenzura...

Nasza

13 posterunek ;)) z tych mniej powaznych

['] [']

więc kontynuuje temat
ktoś może dodać opinie jak chodzi ogólnie , p2p i w grach online ? i jakie są dodatkowe opcje

[ na zimę nowa promocja http://www.vectra.pl/strona.php?ids=20 ]

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Ja mówie poważnie a wy zarty !

Nasza

Ja w ramach protestu wszystkie sprawy będę zlecać firmie SPEEEEEEED !!
Niech żyje PTYŚ ! (jedyny szczerak na tym forum)

:D

Chodzi bardzo dobrze pod każdym względem. Polecam Vectrę. Płacisz za daną przepustowość ale w testach zawsze wyciąga się większą.

Zgadzam się z MrS. To jest poprostu wkurzające delikatnie mówiąc. Fajnie by było, gdyby to forum miało opcję tzw prywatnych postów, wiem że jest to nieskomplikowane i możliwe do zrealizowania. Wtedy Ptysiu pisałby chyba tylko na swoich postach, bo nie wiem, czy ktoś by tam zaglądał. Ażeby tak się stało, trzeba się udać do Speedu i to jak najszybciej, bo czas leci, a Ptysiu nadal na wolności.

a ciekawe jakie ty masz pochodzenie ? podaj nazwisko a poszukamy :]

dorosnij .....

CZEKAM :):)

Precz żydzi od nas nic niedostaniecie

Zuza

pomysl jest ale jak zwykle wlazde miasdta nie maja na takie zreczy pieniedzy

A co to majątek takie coś kosztuje ?? jeden i drugi prezydent zamiast chodzić po piwo albo podwyżke to by zaszli do sklepu z oświetleniem zaszli po fachowców w elektryce na szosie zambrowskiej obok ronda(ZUS) by podjechali zamontowali zapłacili i by miasto było o jeden zabytek ładniejszy jak bym zarabiał to bym sam takie coś z własnej woli zrobił by ludzie wiedzieli że coś robie dla społeczeństwa a nie tylko dla siebie chodzić po ( 8 wyborowych w puszczce) do Grand Markietu.

Autor, który to pisach chyba nie bardzo sie zna. Zadam mu proste pytanie: Dlaczego kupując w sklepie wodę w 5 litrowym baniaku nigdy pojemnik ten nie jest pełny, a mimo to mamy w nim 5 litrów wody?(woda jest oczywiście przykładem tak samo jak zresztą olej czy jakiekolwiek płyny w 5 litrowych pojemnikach).Więc może autor tego artykułu zanim drugi raz coś napisze zastanowi się nad tym a nie wypisuje głupoty i oskarża zarówno właściciela stacji jak i pracowników.
PS.
Moim zdaniem aby o czymś pisać trzeba się na tym znać, więc może ten Pan niech sie zajmie hodowlą jedwabników, a pisanie zostawi poważnym ludziom, którzy chociaż troszkę myślą.
Serdecznie pozdrawiam. Piotr.

Zuza

A pomyślcie :), gdyby na szczycie był reflektor w niebo to nocą azymut na Łomże byłby z kilkunastu kilometrów. Wiecie mam na myśli taką smugę świetlną :). Gdyby... i chyba na tym się skończy...chociaż... gdyby coś takowego jednak zaistniało z inicjatywy np. miłościwie nam panującego mr. Presidą to myślę że ludziki pamiętali by Go przy nast. wyborach jako powiedzmy pioniera czy cuś.

W ciągu 2 dni jeździłem z Łomży do Szczecina a późnej z Łomży do Opola. Siłą rzeczy musiałem tankwać w Łomzy i poza nią. Okazuje się że zawsze po zatankowaniu poza łomżą przejeżdżałem około 50 -60 km dalej na tamtym paliwie. Albo w Łomży dostawałem mniej albo tu jest gorsze paliwo.
Ta opinia nie jest odosobniona, wystarczy popytać tych co jeżdżą poza Łomżę i ilu tankuje poza naszym miastem.

Pozdrawiam

mój kumpel ma bak60 litrów i w prymie weszło mu 67l :)

Zuza

A przy okazji. Tych domów i placów to im nikt przed wojna nie dał.Większość kupili za własne pieniądze, a może wygrali w karty. Po wojnie niektóre place i domy w kjakiś tajemniczy sposób stały się z dnia na dzeiń własnością Polaków. Może Żydzi zapłacili im w ten sposób za uratowanie życia? A może w inny sposób uzyskali od nich prawo własności do tych kawałków ziemi.
Czyli idąc śladem antysemitexa, to Żydom nie oddawać ani kawałka ziemi, ale Polakom, którzy nie z winy rządu polskiego pozostawili swoje majątki na wschodzie należy te odszkodowania wypłacić. To jest tak zwana mentalność Kalego. Krowę komuś ukraśc to dobrze, ale mnie ukraść to źle.

Właśnie niedawno dowiedziałem się jakie są plany dotyczące krypt w katedrze. Otóż zostaną one ... zburzone. Zostaną tylko dwie, zapewne jedna dla pasterza diecezji, druga dla administratora parafii. Zapewne zostaną też wyremontowane i obłożone cegłą klinkierową. Dla mnie jest to barbarzyństwo i wandalizm najwyższego lotu. Tym bardziej, że dzieje się to w kościele. Absolutny brak szacunku do historii. Ciut nie plemiona Hunów czy watahy Mongołów, które grabiły, niszczyły i mordowały, ale to byli niecywilizowani ludzie. Ale teraz takie czasy. Nie ma już sekretarzy PZPR wojewódzkich, powiatowych i miejskich, ale wiadomo kto rządzi i kto opiniuje na różne stanowiska bardziej lub mniej kierownicze. I słowo stało się ciałem, wyrocznią, poleceniem i żądaniem.

Dobrze, że mam hulajnogę...:D

Będe patrzyłjak jakieś pedały chodzą po ulicy no coś ty !! to już przegiecie !

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org