Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Propozycja dla Zambrowa |
Taakkk... Już Wam się od razu światowa kultura nagle zrobi... annamira - zgadzam się z Tobą w pełni. A innym mogę nawet powiedzieć kto tworzy to przedsiębiorstwo... Odpady z radia Bis...tak to ogólnie można nazwać... I nie liczcie na to, że będzie taniej bo reszta i tak już jezdzi na granicy opłacalności...nie chcielibyście sie bujac z jednego konca Łomży na drugi za 8 zł. Milego dnia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Propozycja dla Zambrowa |
Witam! Mam pytanie do czytelników forum, co sądzą o zorganizowaniu kolejnej edycji konferencji "Otwórz Oczy" ( otworzoczy.linux.org.pl ) ? Tym razem może bardziej konkretnie z podziałem na bloki: firmowy oraz domowy. Czyli konkretne profesjonalne rozwiązania dla firm (spotkania z firmami, które wdrażają rozwiązania linuksowe) a także "jak zrezygnować z pirackiego Windowsa i Office'a" w domu - pokaz instalacji na "zwykłym" domowym komputerze. Czy wogóle jest jeszcze sens robić takie spotkania w Łomży? Z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi.
|
|
Moim zdaniem jest sens. Sam chętnie bym przyszedł na takie spotkanie. Właśnie pilotażowo stawiam u taty w firmie jednego kompa na linuxie do korzystania z netu, ciekaw jestem jak się przyjmie i będzie funkcjonował. Później może kolejne kompy i open office...... Jestem ZA! Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
Pomysł bardzo fajny, jak najbardziej jest sens robić takie konferencje, pokazy. Wiele firm używa pirackiego oprogramowania nawet nie zdając sobie z tego sprawy i takie firmy też powinny być zaproszone na tego typu konferencję. Proponowałbym w tym roku zrobić konferencję troszeczkę puźniej (np. o godzinie 13-14), wtedy wpadłoby więcej gości. pozdrowienia,
|
|
raver: jak najbardziej! Czy masz już zaplanowany jakiś termin? PS: Próbowałeś może kiedyś uruchomić jakąś kartę WiFi PCMCIA pod Slackiem? ndiswrapper daje ciała... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
MrS : podaj dokładny model karty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |