środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Propozycja dla Zambrowa

Taakkk...
Już Wam się od razu światowa kultura nagle zrobi...
annamira - zgadzam się z Tobą w pełni.

A innym mogę nawet powiedzieć kto tworzy to przedsiębiorstwo...
Odpady z radia Bis...tak to ogólnie można nazwać...
I nie liczcie na to, że będzie taniej bo reszta i tak już jezdzi na granicy opłacalności...nie chcielibyście sie bujac z jednego konca Łomży na drugi za 8 zł.

Milego dnia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Propozycja dla Zambrowa

Witam!
Mam pytanie do czytelników forum, co sądzą o zorganizowaniu kolejnej edycji konferencji "Otwórz Oczy" ( otworzoczy.linux.org.pl ) ?
Tym razem może bardziej konkretnie z podziałem na bloki: firmowy oraz domowy.
Czyli konkretne profesjonalne rozwiązania dla firm (spotkania z firmami, które wdrażają rozwiązania linuksowe) a także "jak zrezygnować z pirackiego Windowsa i Office'a" w domu - pokaz instalacji na "zwykłym" domowym komputerze.

Czy wogóle jest jeszcze sens robić takie spotkania w Łomży?

Z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi.

Moim zdaniem jest sens. Sam chętnie bym przyszedł na takie spotkanie. Właśnie pilotażowo stawiam u taty w firmie jednego kompa na linuxie do korzystania z netu, ciekaw jestem jak się przyjmie i będzie funkcjonował. Później może kolejne kompy i open office......
Jestem ZA!

Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?

Pomysł bardzo fajny, jak najbardziej jest sens robić takie konferencje, pokazy. Wiele firm używa pirackiego oprogramowania nawet nie zdając sobie z tego sprawy i takie firmy też powinny być zaproszone na tego typu konferencję.

Proponowałbym w tym roku zrobić konferencję troszeczkę puźniej (np. o godzinie 13-14), wtedy wpadłoby więcej gości.

pozdrowienia,

raver: jak najbardziej! Czy masz już zaplanowany jakiś termin?

PS: Próbowałeś może kiedyś uruchomić jakąś kartę WiFi PCMCIA pod Slackiem? ndiswrapper daje ciała...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

MrS : podaj dokładny model karty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org