Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak czy siak jedno jest pewne.... |
ta ja ją znam ...... powaga .. .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak czy siak jedno jest pewne.... |
to moja żona ... a dokładnie o co chodzi ????? .
|
|
no cóż :( Gdybym miał taka możliwość , opatulił bym Ciebie cieplutko , zawiązał na szyi szaliczek i porwał na wieczorny spacer :):) A że takiej mozliwości nie mam więc polecam książkę lub ciekawy film :):):)
|
|
a no miałem już coś takiego nie raz , wiesz jak się kogoś nie zna to potem jest rozczarowanie hehe ,,,,,
|
|
Tutaj raczej masz największe szanse na znalezienie Jej, nic tylko życzyć powodzenia :) Ps. jesteś z Zakopanego?
|
|
Dobra juz wiemy, ze to klapa tylko po co milion tych tematow? Wystarczylo podbic jeden kazdy by przeczytal.
|
|
następne biedactwo :( ,a gdzie ona teraz przebywa ?
|
|
Pipi,daj sie na spokoj z uzywkami.Kup sobie tansze,klase nizsze ale nowe.To tak jakbys chciala kupic buty.To wolalabys nowe czy po kims?Opona to nic innego jak ,obuwie' twego auta. Smiesznym jest tez dla mnie kupowanie z oszczednosci tylko 2 opon.To jakbys na nogi zalozyl sandal i kozak na zime.A potem zdziwienie czemu auto podczas jazdy wpadlo w poslizg?Przeciez mialem zimowki.Miales,ale ino 2 i zaden expert kierownicy nie bedzie w stanie powiedziec dlaczego auto zachowalo sie tak a nie inaczej? Kupowanie uzywanych opon to pozorna oszczednosc.Ale na czym?Na zdrowiu,bezpieczenstwie i zyciu swoim i wspoluzytkownikow drogi.
|
|
w Piatnicy jest dobra meta:) przy rondzie tam nie ma kolejek i w miare tanio
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |