czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak czy siak jedno jest pewne....

ta ja ją znam ...... powaga ..

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak czy siak jedno jest pewne....

to moja żona ... a dokładnie o co chodzi ?????

.

no cóż :(
Gdybym miał taka możliwość , opatulił bym Ciebie cieplutko , zawiązał na szyi szaliczek i porwał na wieczorny spacer :):)

A że takiej mozliwości nie mam więc polecam książkę lub ciekawy film :):):)

a no miałem już coś takiego nie raz , wiesz jak się kogoś nie zna to potem jest rozczarowanie hehe ,,,,,

Tutaj raczej masz największe szanse na znalezienie Jej, nic tylko życzyć powodzenia :) Ps. jesteś z Zakopanego?

Dobra juz wiemy, ze to klapa tylko po co milion tych tematow? Wystarczylo podbic jeden kazdy by przeczytal.

następne biedactwo :( ,a gdzie ona teraz przebywa ?

Pipi,daj sie na spokoj z uzywkami.Kup sobie tansze,klase nizsze ale nowe.To tak jakbys chciala kupic buty.To wolalabys nowe czy po kims?Opona to nic innego jak ,obuwie' twego auta.
Smiesznym jest tez dla mnie kupowanie z oszczednosci tylko 2 opon.To jakbys na nogi zalozyl sandal i kozak na zime.A potem zdziwienie czemu auto podczas jazdy wpadlo w poslizg?Przeciez mialem zimowki.Miales,ale ino 2 i zaden expert kierownicy nie bedzie w stanie powiedziec dlaczego auto zachowalo sie tak a nie inaczej?
Kupowanie uzywanych opon to pozorna oszczednosc.Ale na czym?Na zdrowiu,bezpieczenstwie i zyciu swoim i wspoluzytkownikow drogi.

w Piatnicy jest dobra meta:) przy rondzie tam nie ma kolejek i w miare tanio

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org