Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto zwalnia współpracownika w ten sposób! Tylko człowiek pozbawiony klasy. |
To.pedancik.mucha.mu.nasra.na.samochod.to.robi.afere.i.szuka.która.to.mucha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto zwalnia współpracownika w ten sposób! Tylko człowiek pozbawiony klasy. |
protagoras chyba mylisz miedzy soba dzialania partii. To pis jest proamerykanski.. Na temat emerytur powiem tylko tyle. Jedynie najwiekszy de.bil wierzy dzisiaj w emerytury, ja juz dawno wiem, ze na godna emeryture trzeba odkladac samemu, a na panstwo nie licze. Tak samo jak nie uwazam, ze mi sie zawsze nalezy od panstwa. Nienawidze jak stawia sie na rowni tych, ktorzy placa podatki, ubezpieczenia z tymi, ktorzy zeruja na nich i tymi cfaniakami, co w czasie tragedi chca od panstwa, bo im sie nalezy. Na to co, Ci sie nalezy pracujesz tylko i wylacznie sam i masz to na co Cie stac. Bedzie mnie stac na paliwo za 8zl jak i chleb za 4, a jezeli nie to zrezygnuje z samochodu i tyle. Wlasnie dlatego wole, zeby rzadzilo po anizeli partia wiecznie klocacych sie ludzi, ktorzy beda wspierac patologie i dawac pasozytom, zamiast dac im motywacje do pracy. Taki mamy kraj i powodzenia.
|
|
Re: Kto zwalnia współpracownika w ten sposób! Tylko człowiek pozbawiony klasy. |
Treść jest ukryta
|
|
prosze o glosy;) dzieki;) http://apps.facebook.com/odpicujbryke/Bryka.aspx?id=1358
|
|
Nie no ja sam do pracy jade wiec załatwim dzieki.Klimen a z tej firmy Leo to on zawozi pod sam adres który ja mu podam?
|
|
Biuro Turystyczne AGA W-Wa tel 22-6786860 raz w tygodniu w Niedziele Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
Najlepsze buty na zime! W lidlu są, a bedą w biedronce!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |