Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maluch + w Łomży |
Mam pytanie... bo szukam po internecie informacji i wszedzie sa jakies haczyki i niedopowiedzenia w zwiazku z pozyczka... Chcialbym wziac pozyczke na 10tysiecy zł. pracuje, lecz na czarno... gdzie znalazlbym pozyczke bez poreczenia majatkowego i zaswiadczeniu o zarobkach? pieniadze sa mi potrzebne na kupno samochodu... jaki bank mi moze to zaoferowac? jezeli mieliscie juz taka sytuacje to dajcie mi jakies wskazowki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maluch + w Łomży |
Chłopak, dziewczyn kochanek, kochanka - to są związki gdzie "pielęgnuje" się uczucia, miłość, gdzie jest miejsce na wzloty i same przyjemności Mąż, żona - jest to związek, gdzie "pielęgnuje" się obowiązek, pracę odpowiedzialność, krótko mówiąc harówka Więc co tu wybierać ?? Przyjemność czy harówkę ?? A.N.N.A - nie pal głupa sama wiesz, ze od spojrzenia wszystko się zaczyna. Świata się nie zmieni, tak było, tak jest i tak pewnie będzie. Może łączenie ludzi w pary (kulturowa spuścizna)nie jest wystarczające, właściwe, może haremy, to jest to co powinno być, może bardziej odpowiada naturze człowieka :)))) A może wolne związki ???? Kto to wie ????
|
|
No to teraz kur sie zacznie juz mamy gaz i benzyne w takich cenach ze szok a jeszcze będzie gorzej ludzie obudźcie się to nie czasy komuny ze zakłamywano naród a wy dalej zyjecie w obłudzie i dalej PO
|
|
Kochani potrzebuje glosow w konkursie pimp my ride, odpicowanie bryki, czolowka prowadzacych ma ponad 1350 glosow i tylko z Wasza pomoca moze mi sie udac, glosujcie prosze na rodowita Łomżankę z krwi i kości, pozdrawiam BL!! TUTAJ JEST LINK: http://apps.facebook.com/odpicujbryke/Bryka.aspx?id=1358
|
|
Po moim trupie ;)
|
|
|
|
Tylko, że ceny gazu i benzyny ni cholery nie zależą od rządu. Akcyza być musi, a trzeba pamiętać, iż ropę kupujemy w dolarach (a więc cena zależy od aktualnego kursu dolara), a także od ogólnej sytuacji na światowym rynku. I PiS i SLD i PSL nic by tu nie zdziałał. Ekonomia, ekonomia!
|
|
no provident odpada na starcie.. slyszalem o ich tzw. malych druczkach... z reszta oprocentowanie maja wysokie... 2 razy wiecej bym oddal niz pozyczyl... szukam czegos korzystnego...
|
|
Ale co zrobić ze mamy ciemny naród. Gratulacje dla ludzi uczonych bo większość głosowała za Pis i innymi partiami niestety tylko hołota i ciemnota dalej daje się obłudzie bo takimi najłatwiej rządzić
|
|
Frekwencja w niedzielnych wyborach wyniosła 47,7% http://wybory.wp.pl/kat,129516,title,Oto-pierwsze-sondazowe-wyniki-wyborow,wid,13877252,wiadomosc.html?ticaid=1d2be&_ticrsn=5
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |