Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skandal, przekroczone są wszelkie granice |
Tak ;) Sargo a która grupa jestes?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skandal, przekroczone są wszelkie granice |
kumam kolego,i to swietnie kumam i wiem o czym pisze.
|
|
ale o jakie rondo chodzi ??? bo ja pierwszo słyszę że w łomży jest rondo jakieś ??? wybudowali ???? czy jak ???? Anatol M.
|
|
wadss zebrał już 285 butelek i zajmuje 38 miejsce w rankingu a masz a co ja będę żałował tobie ....
|
|
hahahahhaha
|
|
,Autor: Maarcin (---.elomza.pl) Data: 28-08-07 03:06 Jeżeli chodzi o dostęp poprzez "komórkę" to niezbyt opłacalne jest , owszem w większych miastach lepszy większy zasięg i lepsze działanie, w Łomży niezbardzo.Najlepsze rozwiązanie to jak wyżej pisane poprostu modem z wifi lub router , dzieki któremu będziesz mógł/mogła korzystać bezprzewodowo z internetu w zasięgu swojego mieszkania/domu Polecam zajrzeć na dosyć dobre forum gdzie wszystko jasne jest opisane http://www.bez-kabli.pl Odpowiedz na tę wiadomość Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Wyloguj | Mój profil Nowszy wątek | Starszy wątek Odpowiedz na tę wiadomość Twoje imię: fanka bocianka Adres e-mail: angella115@wp.pl Temat: , Dodaj mój podpis. Odpowiedzi wysyłaj na podany e-mail. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane Anatol M.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |