Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
życzenia. |
Chwilunia, ja mam zastrzeżenia do obsady. "Absolwent" już kiedyś był i to byłby plagiat. A ja nie chcę się równać z panią Robinson. Poza tym nie lubie małolatów i nie zamierzam wylądować w więzieniu za zadawanie się z niepełnoletnimi i sprawnymi innaczej. Ja będę robić charakteryzację, mam wprawę po tym jak maskowałąm dziś opuchniętą powiekę. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: życzenia. |
Alllinka: kto Ci te oczy tak poobijał? Wiedziałem, że Kaczyński ma robić porządki, ale żeby tak szybko? ;-]
|
|
Maciek... Jestem pod wrażeniem. Krytykowałeś wielokrotnie na forum narkotyki i inne używki typu papieroski i wódeczkę. Co w Ciebie teraz wstąpiło ?!? Czyżbyś wszystkie siły skierował na płaszczyznę poczynań damsko-męskich ?? No, no ... aby to tylko nie skończyło się zawałem :)) Post oryginalny... brawo ! Też jestem ciekawy - jak to teraz robią partnerki. Posłucham z najwyższym zainteresowaniem! Młodzieży - miast gwałcić Ptysia - podzielić się najnowszymi trendami!
|
|
lipeck1 masz racje !! popieram ten pomysl w 100000000000000000%
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |