poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
życzenia.

Chwilunia, ja mam zastrzeżenia do obsady. "Absolwent" już kiedyś był i to byłby plagiat. A ja nie chcę się równać z panią Robinson. Poza tym nie lubie małolatów i nie zamierzam wylądować w więzieniu za zadawanie się z niepełnoletnimi i sprawnymi innaczej. Ja będę robić charakteryzację, mam wprawę po tym jak maskowałąm dziś opuchniętą powiekę.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: życzenia.

Alllinka: kto Ci te oczy tak poobijał? Wiedziałem, że Kaczyński ma robić porządki, ale żeby tak szybko? ;-]

Maciek... Jestem pod wrażeniem. Krytykowałeś wielokrotnie na forum narkotyki i inne używki typu papieroski i wódeczkę. Co w Ciebie teraz wstąpiło ?!? Czyżbyś wszystkie siły skierował na płaszczyznę poczynań damsko-męskich ?? No, no ... aby to tylko nie skończyło się zawałem :)) Post oryginalny... brawo ! Też jestem ciekawy - jak to teraz robią partnerki. Posłucham z najwyższym zainteresowaniem!
Młodzieży - miast gwałcić Ptysia - podzielić się najnowszymi trendami!

lipeck1 masz racje !! popieram ten pomysl w 100000000000000000%

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org