Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSobolszezm karze za wkurwienie, zaocznie |
A mnie ciągle wkurza to, że 9 zabrali w weekendy. A co osobami, które dojeżdżały w sobotę do pracy? Ceny biletów to się umie podwyższać... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSobolszezm karze za wkurwienie, zaocznie |
alibaba złapałeś któregoś z tych kierowców za rękę na spuszczaniu paliwa z baków?? jeśli nie to sam już publicznie pomawiasz kierowców, że spuszczają paliwo z baków.
|
|
Ludzie, kto u Was pisze, a kto sprawdza. Częste literówki to norma, ale w tytule błąd ortograficzny?
|
|
Musiałybyśmy mieć zgodę Ks.Proboszcza też myslałam o placu przed kościołem na oś. Południe
|
|
Przyjrzyjcie się tym liczbom!!!!! 14+1=15 25+2=27 37+3=40 a dodatkowo różnice między tymi parami to 10!!!! Zastanawiające jest, że wygrana miała być wypłacona w jednej transzy nie tak jak zwykle w ratach!!!! Jest to teoria spiskowa, ale wydaje mi się, że to 50 baniek wygrały odpowiednie osoby!!!! przypadek??????????????????????
|
|
Chodzi o cos innego. Zrozumcie ze takich kradziezy,machloi by nie bylo gdyby kierowcy ci godnie zarabiali. Podpierdalac mozna tych ktorym by weszlo to w krew pomimo zmian warunkow bytowania pracowniczy.
|
|
1000 zl za 300 godzin.
|
|
CZY KTOS BYŁ ICH KLIENTEM I OTRZYMAŁ TAM KREDYT?
|
|
dzięki edi# za odpowiedź do MissO. Pytanie o zarobki to naturalna rzecz wynikającą z ludzkiej ciekawości i myślę, że nie tylko w Łomży ludzie bywają ciekawi. Nie rozumiem w czym widzisz to problem... Dzięki za radę odnośnie złożenia CV jednakże nie wiem czy dało się to wywnioskować z pierwszego posta, nie szukam zatrudnienia tam a jedynie pytam o ZAROBKI pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |