środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kogo zaprasza poseł na spotkanie???

Wprawdzie nie widziałam kici, ale trzymamy kciuki za odnalezienie ulubienicy: ja i moje futrzaczki:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kogo zaprasza poseł na spotkanie???

a boso będzie czy w laćkach????

aceo dziad to Cie zrobił haha

Jeden z tych których szanuje... Był,widział i wyciągnął wnioski... Nie zawsze zgodne z moim myśleniem ,ale ma plusa ode mnie za szczerość.

Powiem tyle o tej stadninie . Niby wszystko ok , niby pięknie , ale koszty za jazde to są niesamowite ;/ Za pół godziny biorą 40zł. Ciekawe ile biorą za jazde w teren ;p

Pozdrawiam

po 16 dopiero, z tego co pamietam... tak na obu basenach.

napewno od 16 a cena to jest o ile dobrze pamietam w cenie basenu czyli 9 zł godz.

Mocne slowa , mysle ze nie ma co tracic czasu na takich jak Zbychu ale sie zastanawiam czy bylbys chetny do konfrontacji w realu ??

Z wielkim żalem czytam te posty, bo kiedyś tam bywałem i była to "Kurpianka", a nie jakieś wiszące ogrody czy inny badziew, a jeśli taka osoba jak Gessler zawitała do tego lokalu to jest oczywiste że darmo tam nie była, więc porcje obciąć o połowę, ceny podnieść dwukrotnie to jest raczej minimum, by zaspokoić jej kieszeń, a do tego biegający właściciele z językiem na brodzie, żeby tylko dobrze im to wyszło, a z tego co widać to pycha przewyższyła chciwość. Nie widzę że będzie dobrze, lecz życzę im powodzenia.

nie bo w rosjii jest zimno

Hej to w piątek już od 8 na uczelni? ;)

sam se umyj na bezdotykowe

Na placu pod katedrą może w niedzielę.

Cześć.Mogę polecić siebie jako fotografa.Tanio i solidnie wykonam zdjęcia ślubne i nie tylko.Tel kontaktowy do mnie to 694 169 119.Pozdrawiam

ja oddawalem na sikorskiego do wulkanizacjia oni wysylali do ksiezyna pod bialymstokiem i bylem zadowolony koszt 90zl w lomzy nie robilem bo slyszalem ze niezbyt im to wychodzi

przyłączam się do pytania. Jaki jest przybliżony koszt takiej polerki i czy zamaskuje cienkie rysy, z których dostrzegalny jest podkład?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org