Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo zaprasza poseł na spotkanie??? |
Wprawdzie nie widziałam kici, ale trzymamy kciuki za odnalezienie ulubienicy: ja i moje futrzaczki:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo zaprasza poseł na spotkanie??? |
a boso będzie czy w laćkach????
|
|
aceo dziad to Cie zrobił haha
|
|
Jeden z tych których szanuje... Był,widział i wyciągnął wnioski... Nie zawsze zgodne z moim myśleniem ,ale ma plusa ode mnie za szczerość.
|
|
Powiem tyle o tej stadninie . Niby wszystko ok , niby pięknie , ale koszty za jazde to są niesamowite ;/ Za pół godziny biorą 40zł. Ciekawe ile biorą za jazde w teren ;p Pozdrawiam
|
|
po 16 dopiero, z tego co pamietam... tak na obu basenach.
|
|
napewno od 16 a cena to jest o ile dobrze pamietam w cenie basenu czyli 9 zł godz.
|
|
Mocne slowa , mysle ze nie ma co tracic czasu na takich jak Zbychu ale sie zastanawiam czy bylbys chetny do konfrontacji w realu ??
|
|
Z wielkim żalem czytam te posty, bo kiedyś tam bywałem i była to "Kurpianka", a nie jakieś wiszące ogrody czy inny badziew, a jeśli taka osoba jak Gessler zawitała do tego lokalu to jest oczywiste że darmo tam nie była, więc porcje obciąć o połowę, ceny podnieść dwukrotnie to jest raczej minimum, by zaspokoić jej kieszeń, a do tego biegający właściciele z językiem na brodzie, żeby tylko dobrze im to wyszło, a z tego co widać to pycha przewyższyła chciwość. Nie widzę że będzie dobrze, lecz życzę im powodzenia.
|
|
nie bo w rosjii jest zimno
|
|
Hej to w piątek już od 8 na uczelni? ;)
|
|
sam se umyj na bezdotykowe
|
|
Na placu pod katedrą może w niedzielę.
|
|
Cześć.Mogę polecić siebie jako fotografa.Tanio i solidnie wykonam zdjęcia ślubne i nie tylko.Tel kontaktowy do mnie to 694 169 119.Pozdrawiam
|
|
ja oddawalem na sikorskiego do wulkanizacjia oni wysylali do ksiezyna pod bialymstokiem i bylem zadowolony koszt 90zl w lomzy nie robilem bo slyszalem ze niezbyt im to wychodzi
|
|
przyłączam się do pytania. Jaki jest przybliżony koszt takiej polerki i czy zamaskuje cienkie rysy, z których dostrzegalny jest podkład?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |