wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaki przypomniał obietnice PO

powiem tak bylam na waszym ostatnim weselu i naprawde nie uwazam ze na weselu powinno tak byc bo to wesele a nie stypa, nie pisze po to zeby zrobic wam antyreklamy tylko wypowiadam swoje zdanie tak nie powinno byc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaki przypomniał obietnice PO

Treść jest ukryta

taaa.... biznesik podupada co? jak wszystko w tym poj....ym mieście

Czy miasto w ktorym 90% osob robi za murzynow a 10% zyje na poziomie ma sens ???? proponuje zaorac i zostawic kosmitom moze zaczna robic kregi

Spytaj w sklepie muzycznym KAM-I na Dmowskiego.
Jesli nie maja to sprowadza.

Witam,,

Odnosnie Kebabu Magia, można sie najeść , mieso tzw, mielone byłem uprzedzony do takiego miesa ale jest ok, sos smaczny, warzyw w sam raz,,, polecam przekonac sie samemu, każdy ma swoje zdanie,,

Pozdrawiam

ok dzieki wielkie

te miasto juz dawno nie powinno istniec!

Każdy ma swoje zdanie, ja również polecam. Właśnie to tzw. mielone mięso jest bardzo dobre. Jadałem w innych lokalach i tu przynajmniej można się najeść w spokoju i za rozsądne pieniądze. Obsługa też jest ok. Można posiedzieć z przyjaciółmi w przyjemnej atmosferze.

Zgadzam się z fuzzie65 też od nich brałem. ceny przyzwoite i towar od reki. ja miałem do nich taki nr:506556791

niedziela niestety nie jest dla smakoszy kebabu na lipowej :(

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Zawsze można się wyprowadzić.

na pewno nic ciekawego te pajace nie powiedzą, powiedzą to co ludzie chcą usłyszeć przed wyborami, a potem CHWD wam w ryje

Potwierdzam kebab bardzo dobry i nie "plastikowy" tylko z mięsa mielonego... świeże warzywka, mega porcja jak na swoją cenę, chociaż nad sosami mogliby jeszcze popracować. :)

Treść jest ukryta

tak najeść się może i idzie dużo warzyw nawet więcej niż mięsa co kto lubi ale prawdziwy kebab jest na dworcu z prawdziwym mięsem pychota

dobree ale sa lepsze

Taka prawda, tu nie ma przyszłości.. brak jakichkolwiek perspektyw, myśle ze nie trzeba zaorywać, za około 100 lat juz nie bedzie tu nikogo... miasto bedzie straszylo jak prypec...

po pierwsze to w Lomzy nie ma prawdziwego kebaba...

Witam, mam pytanko gdzie jechać na sandacza w okolicach Łomży?

ja chyba we wszystkich kebab barach w lomzy jadalem. natomiast zaden nie umywa sie do lokali w innych miastach. wszedzie dosc skromne porcje, nawolone warzyw, malo miesa, wszystkie sosy z tubek. tragedia jednym slowem.

jednak dla chyba najlepszy jest w donerze na bema. ale to moja opinia.

zrobmy spis powszechny kebabow. kto jaki zna, aby sie nie powtarzaly. moze jakis pominalem, a jak tak jest to nadrobie zaleglosc.

Coś wiecie ale tak średnio.
Komitety zgłaszają kandydatów na członków komisji, Prezydent może zgłosić też jednego do każdej z komisji (który nie bierze udziału w losowaniu, jest z miejsca powołany). Ludzie zgłaszani przez komitety muszą być tylko w rejestrze wyborców M.Łomża i może być to ktokolwiek kogo zgłosi Komitet wyborczy. Czyli może to być również pracownik urzędu miasta lub ktoś z jego rodziny.
Dlatego może wystąpić taka sytuacja, że np. Prezydent zgłosił człowieka od siebie z pracy (bez losowania) a Komitet zgłosił np. matkę tego człowieka od Prezydenta a jeszcze inny Komitet zgłosił babcię tego samego człowieka z urzędu. Jednak ludzie zgłaszani przez Komitety (jeśli jest więcej chętnych niż miejsc w Komisji) podlegają losowaniu.

Losowanie jest jawne i jak ktoś szuka spisku może przyjść i zobaczyć jak wygląda proces losowania.

Takim oto sposobem może w jednej komisji być np. pracownik urzędu i np. 4 członków z jego rodziny, zgłoszonych dodatkowo przez 4 różne Komitety.

A Prezydent raczej nie weźmie osoby z ulicy, bo ktoś też musi tego wszystkiego później pilnować, komisje są różne i różni ludzie później są w komisjach, więc jedna osoba z urzędu raczej powinna być, i jest to moim zdaniem dobre rozwiązanie.

Czy tak trudno to pojąć? Czy jest to nepotyzm? Czy rodzina gościa pracującego w urzędzie jest pozbawiona praw i możliwości udziału w pracy Komisji? Są dorośli i mogą sobie się zgłaszać gdzie chcą.
A jak ktoś ma ochotę to niech znajdzie sobie Komitet i oni go zgłoszą, przejdzie losowanie i będzie w komisji.

Ot taka to filozofia, ja tu nie widzę nic dziwnego.

Najlepiej tylko siedzieć i ponarzekać.

Pozdrawiam myślących.

A ja tam przyznaje jestem znajomym właścicieli ale sugerując się moimi kubkami smakowymi, ceną i atmosferą serdecznie i szczerze polecam :) Lepszego w Łomży nie ma.

KFC , tylko spójrz na kolejki w maku , pozdrawiam!

narew po 15 kilo minimum sandacz nawet tutaj przy plaży

Zaje fajny kebab wszystko dobre i jakaś domowa atmosfera gościu pogada pośmieje się i jest fajnie :) a jedzonko przepyszne

greenlabel - to bardzo źle czujesz.

po co narzekac?zmiencie swoje zycie,przeprowadzcie sie.

najlepsze kebaby sa w ełku na dworcu, jest tam cztery bary jeden obok drugiego w trzech sa kebaby ale tylko w jednym klienci i kolejka, na kebaba ostatnio czekałem 35minut ale uwierzcie było warto

Hej i co wiadomo coś w sprawie tej inauguracji? Bo na stronie nic nie ma, a na poczte też nic nie dostałam. ;)

Wywalamy Straż Miejską !!!
Teraz są wykopki znajdą prace !!!

Sprzedam za nie drogo bębny a konkretnie djembe? tak w granicach 399,99 -449.99 zl

..o ja też nie wiedziałam..:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org