Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki przypomniał obietnice PO |
powiem tak bylam na waszym ostatnim weselu i naprawde nie uwazam ze na weselu powinno tak byc bo to wesele a nie stypa, nie pisze po to zeby zrobic wam antyreklamy tylko wypowiadam swoje zdanie tak nie powinno byc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki przypomniał obietnice PO |
Treść jest ukryta
|
|
taaa.... biznesik podupada co? jak wszystko w tym poj....ym mieście
|
|
Czy miasto w ktorym 90% osob robi za murzynow a 10% zyje na poziomie ma sens ???? proponuje zaorac i zostawic kosmitom moze zaczna robic kregi
|
|
Spytaj w sklepie muzycznym KAM-I na Dmowskiego. Jesli nie maja to sprowadza.
|
|
Witam,, Odnosnie Kebabu Magia, można sie najeść , mieso tzw, mielone byłem uprzedzony do takiego miesa ale jest ok, sos smaczny, warzyw w sam raz,,, polecam przekonac sie samemu, każdy ma swoje zdanie,, Pozdrawiam
|
|
ok dzieki wielkie
|
|
te miasto juz dawno nie powinno istniec!
|
|
Każdy ma swoje zdanie, ja również polecam. Właśnie to tzw. mielone mięso jest bardzo dobre. Jadałem w innych lokalach i tu przynajmniej można się najeść w spokoju i za rozsądne pieniądze. Obsługa też jest ok. Można posiedzieć z przyjaciółmi w przyjemnej atmosferze.
|
|
Zgadzam się z fuzzie65 też od nich brałem. ceny przyzwoite i towar od reki. ja miałem do nich taki nr:506556791
|
|
niedziela niestety nie jest dla smakoszy kebabu na lipowej :(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zawsze można się wyprowadzić.
|
|
na pewno nic ciekawego te pajace nie powiedzą, powiedzą to co ludzie chcą usłyszeć przed wyborami, a potem CHWD wam w ryje
|
|
Potwierdzam kebab bardzo dobry i nie "plastikowy" tylko z mięsa mielonego... świeże warzywka, mega porcja jak na swoją cenę, chociaż nad sosami mogliby jeszcze popracować. :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tak najeść się może i idzie dużo warzyw nawet więcej niż mięsa co kto lubi ale prawdziwy kebab jest na dworcu z prawdziwym mięsem pychota
|
|
dobree ale sa lepsze
|
|
Taka prawda, tu nie ma przyszłości.. brak jakichkolwiek perspektyw, myśle ze nie trzeba zaorywać, za około 100 lat juz nie bedzie tu nikogo... miasto bedzie straszylo jak prypec...
|
|
po pierwsze to w Lomzy nie ma prawdziwego kebaba...
|
|
Witam, mam pytanko gdzie jechać na sandacza w okolicach Łomży?
|
|
ja chyba we wszystkich kebab barach w lomzy jadalem. natomiast zaden nie umywa sie do lokali w innych miastach. wszedzie dosc skromne porcje, nawolone warzyw, malo miesa, wszystkie sosy z tubek. tragedia jednym slowem. jednak dla chyba najlepszy jest w donerze na bema. ale to moja opinia. zrobmy spis powszechny kebabow. kto jaki zna, aby sie nie powtarzaly. moze jakis pominalem, a jak tak jest to nadrobie zaleglosc.
|
|
Coś wiecie ale tak średnio. Komitety zgłaszają kandydatów na członków komisji, Prezydent może zgłosić też jednego do każdej z komisji (który nie bierze udziału w losowaniu, jest z miejsca powołany). Ludzie zgłaszani przez komitety muszą być tylko w rejestrze wyborców M.Łomża i może być to ktokolwiek kogo zgłosi Komitet wyborczy. Czyli może to być również pracownik urzędu miasta lub ktoś z jego rodziny. Dlatego może wystąpić taka sytuacja, że np. Prezydent zgłosił człowieka od siebie z pracy (bez losowania) a Komitet zgłosił np. matkę tego człowieka od Prezydenta a jeszcze inny Komitet zgłosił babcię tego samego człowieka z urzędu. Jednak ludzie zgłaszani przez Komitety (jeśli jest więcej chętnych niż miejsc w Komisji) podlegają losowaniu. Losowanie jest jawne i jak ktoś szuka spisku może przyjść i zobaczyć jak wygląda proces losowania. Takim oto sposobem może w jednej komisji być np. pracownik urzędu i np. 4 członków z jego rodziny, zgłoszonych dodatkowo przez 4 różne Komitety. A Prezydent raczej nie weźmie osoby z ulicy, bo ktoś też musi tego wszystkiego później pilnować, komisje są różne i różni ludzie później są w komisjach, więc jedna osoba z urzędu raczej powinna być, i jest to moim zdaniem dobre rozwiązanie. Czy tak trudno to pojąć? Czy jest to nepotyzm? Czy rodzina gościa pracującego w urzędzie jest pozbawiona praw i możliwości udziału w pracy Komisji? Są dorośli i mogą sobie się zgłaszać gdzie chcą. A jak ktoś ma ochotę to niech znajdzie sobie Komitet i oni go zgłoszą, przejdzie losowanie i będzie w komisji. Ot taka to filozofia, ja tu nie widzę nic dziwnego. Najlepiej tylko siedzieć i ponarzekać. Pozdrawiam myślących.
|
|
A ja tam przyznaje jestem znajomym właścicieli ale sugerując się moimi kubkami smakowymi, ceną i atmosferą serdecznie i szczerze polecam :) Lepszego w Łomży nie ma.
|
|
KFC , tylko spójrz na kolejki w maku , pozdrawiam!
|
|
narew po 15 kilo minimum sandacz nawet tutaj przy plaży
|
|
Zaje fajny kebab wszystko dobre i jakaś domowa atmosfera gościu pogada pośmieje się i jest fajnie :) a jedzonko przepyszne
|
|
greenlabel - to bardzo źle czujesz.
|
|
po co narzekac?zmiencie swoje zycie,przeprowadzcie sie.
|
|
najlepsze kebaby sa w ełku na dworcu, jest tam cztery bary jeden obok drugiego w trzech sa kebaby ale tylko w jednym klienci i kolejka, na kebaba ostatnio czekałem 35minut ale uwierzcie było warto
|
|
Hej i co wiadomo coś w sprawie tej inauguracji? Bo na stronie nic nie ma, a na poczte też nic nie dostałam. ;)
|
|
Wywalamy Straż Miejską !!! Teraz są wykopki znajdą prace !!!
|
|
Sprzedam za nie drogo bębny a konkretnie djembe? tak w granicach 399,99 -449.99 zl
|
|
..o ja też nie wiedziałam..:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |