niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TVPiS na nartach...

Jak Ci się nie śpieszy to popatrz na promocje w Media Expert, czasem można naprawdę tanio kupić fajny sprzęt, tylko trzeba popatrzeć kiedy są promocje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TVPiS na nartach...

antywirusa mam - Kaspersky

Treść jest ukryta

zgadzam się z tobą

Fakt przedmówcy maja racje już ponad rok nie robiłem formata a przydało by się korzystam z TuneUp Utilities ale jak licencja wygasa znowu zamula:(
W Viście jest dużo procesów które są nie potrzebne i zamulają kompa, antywirusom do końca nie wierze zawsze coś tam przepuści.

Green, to następnym razem grzecznie powiedz, że pani była ci winna grosza i czy ma już oddać.
Ludzie, to mają problemy. Tylko pozazdrościć.

Co do wydawania grosza. Dla mnie to jest śmieszne żeby na niego czekać albo się o niego upominać. Zwłaszcza, że będąc np. w barze czy restauracji zostawia się tam większe pieniądze. Ludzie nikt przez te parę groszy nie będzie chyba chodził głodny! Raz byłam świadkiem, jak w Polo w Zambrowie klientka domagała się grosza od kasjerki. Biedna zaczęła go szukać, ale i tak go nie znalazła. Więc ja stojąc w kolejce, wyjęłam tego 1grosza i dałam kasjerce, aby Ta mogła dać tej "poszkodowanej" Pani. Dla mnie to są absurdalnie śmieszne sytuacje. Współczuję Paniom na kasach, które muszą obsługiwać takich DUSIGROSZÓW!

http://www.rajdpolski.pl/news/,c,6,Trzynascie-odcinkow-68--Rajdu-Polski

http://www.janty.pl/

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org