Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVPiS na nartach... |
Jak Ci się nie śpieszy to popatrz na promocje w Media Expert, czasem można naprawdę tanio kupić fajny sprzęt, tylko trzeba popatrzeć kiedy są promocje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVPiS na nartach... |
antywirusa mam - Kaspersky
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zgadzam się z tobą
|
|
Fakt przedmówcy maja racje już ponad rok nie robiłem formata a przydało by się korzystam z TuneUp Utilities ale jak licencja wygasa znowu zamula:( W Viście jest dużo procesów które są nie potrzebne i zamulają kompa, antywirusom do końca nie wierze zawsze coś tam przepuści.
|
|
Green, to następnym razem grzecznie powiedz, że pani była ci winna grosza i czy ma już oddać. Ludzie, to mają problemy. Tylko pozazdrościć.
|
|
Co do wydawania grosza. Dla mnie to jest śmieszne żeby na niego czekać albo się o niego upominać. Zwłaszcza, że będąc np. w barze czy restauracji zostawia się tam większe pieniądze. Ludzie nikt przez te parę groszy nie będzie chyba chodził głodny! Raz byłam świadkiem, jak w Polo w Zambrowie klientka domagała się grosza od kasjerki. Biedna zaczęła go szukać, ale i tak go nie znalazła. Więc ja stojąc w kolejce, wyjęłam tego 1grosza i dałam kasjerce, aby Ta mogła dać tej "poszkodowanej" Pani. Dla mnie to są absurdalnie śmieszne sytuacje. Współczuję Paniom na kasach, które muszą obsługiwać takich DUSIGROSZÓW!
|
|
http://www.rajdpolski.pl/news/,c,6,Trzynascie-odcinkow-68--Rajdu-Polski
|
|
http://www.janty.pl/ nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |