Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marx przeciw krzyżom |
mysle, że bardzo istotne są badania dotyczące konstrukcji kwestionariuszy. unikniemy dzieki temu zbyt częstego udzielania odpowiedzi potakujących (a na tym nam przecież zależy:) najważniejsze, zeby pytania były sformułowane w jak najprostszy sposób, przy użyciu jak najmniejszej liczby słów.. albo też udać sie z tym do specjalistow, ktorzy dokladnie wiedza jak powinien byc prawidlowo skonstruowany kwestionariusz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marx przeciw krzyżom |
|
|
ma duzo swoja droga 1000 za duzo 500 za duzo 100 za duzo moze najlepiej zeby ktos ci oddal jeszcze doplacil ze 3 tysiace i na dodatek wniosl do domu i jeszcze sie w nim wyspal
|
|
To co ? Ona z kartonu ci to jedno piwo wyciągnęła?? Czy zabrałą to z którego zczytywała kod??
|
|
Który Lidl, jaki nr paragonu i nr unikatowy kasy. rudy błazen z druhem
|
|
...juz zgloszony oficjalnie, strate jak pisalem mam gdzies ale nikt nie bedzie mnie traktowal tak jak to sugeruje "nie dotyczy" (baranisko)
|
|
13 elementów do lakierowania nawet licząc po 300 zł wychodzi 3900.
|
|
Znaleziono tablicę rejestracyjną BL 22247- odbiór bezpłatny. telefon: 601952660
|
|
A ja proponuje tym ktorzy czuja treme dojezdzajac do tego ronda. Zeby omijali je, po prostu zwyczajnie nie jezdzili przez nie. Bo po co komus samochod skasowac. -- „Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.
|
|
Jeśli ktoś czuje się oszukany przez kasjerkę, to jest sposób aby to wyjaśnić. Wystarczyło poprosić kierownika sklepu lub osobę go zastępującą i przejrzeć na zapleczu kamerę. To zajełoby kilka chwil i sprawa byłaby wyjaśniona, a nie teraz kogoś oczerniać! Jeśli kasjerka zaj...ła piwo, to napewno pożegnałaby się już z pracą! Ale z drugiej strony, po co kasjerce czyjeś piwo? Przecież go nie wypije ani do domu nie wyniesie?! Chyba, że ktoś ma interes w tym, aby odstraszyć od Lidla. Ja obsługę w tym sklepie sobie chwalę!
|
|
Siwy, nie wiem czy zauwazyles ale rzeczywiscie admin to usuwa :) Ale, jak widzisz, nie zawsze usunie sie tak szybko, jak tylko temat zostanie zalozony... Swoja droga, propozycja bardzo powazna: Zablokowanie treści niepożądanej czyli wlasnie tego www. , zamiana na "jestem idiota". Mysle ze jest to latwe do wprowadzenia:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |