niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marx przeciw krzyżom

mysle, że bardzo istotne są badania dotyczące konstrukcji kwestionariuszy. unikniemy dzieki temu zbyt częstego udzielania odpowiedzi potakujących (a na tym nam przecież zależy:) najważniejsze, zeby pytania były sformułowane w jak najprostszy sposób, przy użyciu jak najmniejszej liczby słów..
albo też udać sie z tym do specjalistow, ktorzy dokladnie wiedza jak powinien byc prawidlowo skonstruowany kwestionariusz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marx przeciw krzyżom

ma duzo
swoja droga
1000 za duzo
500 za duzo
100 za duzo
moze najlepiej
zeby ktos ci oddal
jeszcze doplacil ze
3 tysiace i na dodatek
wniosl do domu
i jeszcze sie w nim wyspal

To co ?
Ona z kartonu ci to jedno piwo wyciągnęła??

Czy zabrałą to z którego zczytywała kod??

Który Lidl, jaki nr paragonu i nr unikatowy kasy.

rudy błazen z druhem

...juz zgloszony oficjalnie, strate jak pisalem mam gdzies ale nikt nie bedzie mnie traktowal tak jak to sugeruje "nie dotyczy" (baranisko)

13 elementów do lakierowania nawet licząc po 300 zł wychodzi 3900.

Znaleziono tablicę rejestracyjną BL 22247- odbiór bezpłatny.

telefon: 601952660

A ja proponuje tym ktorzy czuja treme dojezdzajac do tego ronda. Zeby omijali je, po prostu zwyczajnie nie jezdzili przez nie. Bo po co komus samochod skasowac.

--
„Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.

Jeśli ktoś czuje się oszukany przez kasjerkę, to jest sposób aby to wyjaśnić. Wystarczyło poprosić kierownika sklepu lub osobę go zastępującą i przejrzeć na zapleczu kamerę. To zajełoby kilka chwil i sprawa byłaby wyjaśniona, a nie teraz kogoś oczerniać! Jeśli kasjerka zaj...ła piwo, to napewno pożegnałaby się już z pracą! Ale z drugiej strony, po co kasjerce czyjeś piwo? Przecież go nie wypije ani do domu nie wyniesie?! Chyba, że ktoś ma interes w tym, aby odstraszyć od Lidla. Ja obsługę w tym sklepie sobie chwalę!

Siwy, nie wiem czy zauwazyles ale rzeczywiscie admin to usuwa :)
Ale, jak widzisz, nie zawsze usunie sie tak szybko, jak tylko temat zostanie zalozony...
Swoja droga, propozycja bardzo powazna:
Zablokowanie treści niepożądanej czyli wlasnie tego www. , zamiana na "jestem idiota". Mysle ze jest to latwe do wprowadzenia:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org