niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
byleJaki prezydentem Pragi...

jak w temacie poszukuje dobrego lakeirnika z lomzy lub okolic ktory pomaluje auto maske i blotnik,i sie zna na rzeczy.

pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: byleJaki prezydentem Pragi...

kolejna sciema

byly juz bluzy, koszulki a teraz sa bryloczki

Kasia..

Czesio rusz tyłek z domu i zobacz jak łatwo po ostatniej ustawie wyrobić pozwolenie na broń złóż papiery jeśli możesz mieć broń to na pewno ją dostaniesz. A wtedy zabijesz czeczeńca jakiegoś a forum Ci wyśle paczkę do więzienia ;)

Kasia..

w okolicach ale
może być też w Łomży

Truszkowski za Prymą. Robiłem troche tych samochodów to jak nie najlepszy to jeden z lepszych w łomży. No ale ceny to ma nie niskie.

Ściągacz koloru (jakoś tak to się nazywa). Kiedyś ściągałam nim czarną farbę. Nie wiem, jak wyjdzie z jasnym kolorem.

Treść jest ukryta

Ale mogłoby tez pomóc. Ludzie mają dość i chętnie zagłosowaliby na kogoś kto pognałby brudasów.
Chociaż po tym jak Wybiorcza osaczyła i strzyknęła jadem w Kołakowskiego trzeba by mieć jaja, żeby się lewackim nazistom narazić.

jeszcze moze cos wyjasnisz?
dlaczego ow prezydent czy ktos inny nie powola jakiegos zwyklego obywatela tylko w wiekszosci wiadomo ....

lusia: trzeba było się zabezpieczać tobyś teraz nie miała takich problemów. Jak nie będziesz myślała o antykoncepcji to niedługo potrzebne ci będzie łóżko z wieloma piętrami...

Kasia..

nie.dotyczy

zastanów się co piszesz ja jestem w stanie obejrzeć nagranie z kamer, a takie na pewno są, a Twoje wypociny moją osobę traktują jako alkoholika, ale tacy nie kupują kartonami, chyba że takich znasz...nie obrażaj innych...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org