Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
byleJaki prezydentem Pragi... |
jak w temacie poszukuje dobrego lakeirnika z lomzy lub okolic ktory pomaluje auto maske i blotnik,i sie zna na rzeczy. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: byleJaki prezydentem Pragi... |
kolejna sciema byly juz bluzy, koszulki a teraz sa bryloczki Kasia..
|
|
Czesio rusz tyłek z domu i zobacz jak łatwo po ostatniej ustawie wyrobić pozwolenie na broń złóż papiery jeśli możesz mieć broń to na pewno ją dostaniesz. A wtedy zabijesz czeczeńca jakiegoś a forum Ci wyśle paczkę do więzienia ;) Kasia..
|
|
w okolicach ale może być też w Łomży
|
|
Truszkowski za Prymą. Robiłem troche tych samochodów to jak nie najlepszy to jeden z lepszych w łomży. No ale ceny to ma nie niskie.
|
|
Ściągacz koloru (jakoś tak to się nazywa). Kiedyś ściągałam nim czarną farbę. Nie wiem, jak wyjdzie z jasnym kolorem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ale mogłoby tez pomóc. Ludzie mają dość i chętnie zagłosowaliby na kogoś kto pognałby brudasów. Chociaż po tym jak Wybiorcza osaczyła i strzyknęła jadem w Kołakowskiego trzeba by mieć jaja, żeby się lewackim nazistom narazić.
|
|
jeszcze moze cos wyjasnisz? dlaczego ow prezydent czy ktos inny nie powola jakiegos zwyklego obywatela tylko w wiekszosci wiadomo ....
|
|
lusia: trzeba było się zabezpieczać tobyś teraz nie miała takich problemów. Jak nie będziesz myślała o antykoncepcji to niedługo potrzebne ci będzie łóżko z wieloma piętrami... Kasia..
|
|
nie.dotyczy zastanów się co piszesz ja jestem w stanie obejrzeć nagranie z kamer, a takie na pewno są, a Twoje wypociny moją osobę traktują jako alkoholika, ale tacy nie kupują kartonami, chyba że takich znasz...nie obrażaj innych...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |