Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
desperackie życzenie |
może ktoś wie gdzie można kupić w Łomży blaty meblowe? byłem juz w okleinie i meb-luxie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: desperackie życzenie |
I co nie ma blatów w Okleinie....?
|
|
Mam problem bo mój mąż nie płaci mi alimentów. Chyba można je otrzymac przez komornika ale nie wiem jak. Który komornik w Łomży jest najlepszy? Z góry dziękuję za pomoc... Kasia..
|
|
CO za sk...yn! na włąsne dziecko nie płaci!
|
|
Witam,ja bede placil i za meza jesli jestes fajna dziewczyna zaden problem,podaj mi tylko jakis namiar bede wplacal na konto regularnie do 1000 zl.
|
|
Jeśli wyrok ma klauzulę wykonalności tzn. możesz udać się z nim do komornika, który będzie prowadził egzekucję wierzytelności od dłużnika. O tym, którego rewiru komornik będzie prowadził egzekucję decyduje adres zamieszkania dłużnika - możesz tego dowiedzieć się w każdym rewirze - oni znają swoją ,,właściwość miejscową''. Jako dochodząca wierzytelności z tytułu alimentów nie ponosisz żadnych opłat - ponosi je dłużnik.
|
|
Ściągacz koloru (jakoś tak to się nazywa). Kiedyś ściągałam nim czarną farbę. Nie wiem, jak wyjdzie z jasnym kolorem.
|
|
tak to sie rozrabia razem z szamponem rumiankowym i nie niszczy tak wlosow jak sam rozjasniacz. M_skarbek napisał(a): > Tylko i wyłącznie fryzjer. Nic na własną rękę a > zwłaszcza, ze były już dwa razy pomalowane. Domowe sposoby > mało dają, a malowanie ich samemu farbą jeszcze gorzej. > Dobra fryzjerka i belajaż proponuję. i ja jestem fryzjerką z 8-letnim stażem Kasia..
|
|
taki puder możan kupic za chyba 8 zł w sklepie fryzjerskim rudy błazen z druhem
|
|
ludzie macie do sprzedania łózko piętrowe? latam po sklepach ale dajcie spokój 1000zł a ja nie chce nowego tylko używane. Kasia..
|
|
w ogłoszeniach bezcennej było kilka takich łóżek warto odszukać ogłoszenie i zadzwonić może jeszcze nie sprzedane
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na Allegro
|
|
Sprzedam łóżko piętrowe i segment młodzieżowy stan bdb polecam tanio. telefon: 664563963 e-mail: nork70@o2.pl ogłoszenie dodane 2011-09-18 warto zadzwonic może jeszcze aktualne
|
|
acha, to czyli taki fryzjerski puder...w pierwszej chwili pomyślałam że chodzi o puder do twarzy :D Tez muszę spróbować - bo nałozyłam szampon koloryzujący z Palette i wyszedł mi za ciemny.....
|
|
Panie Kamiński nic Pan nie ma do powiedzenia w tej sprawie. Przeciez niedawno tak zywo organizował pan policję i inne słuzby przeciw obywatelom tego kraju którzy mieli odmienne zdanie w sprawie emigrantów z czeczeni?
|
|
co tu tak cicho o ile pami.ętam pobicie dóch czeczenek wywało burze w mediach i odsadzanie od czci i wiary mieszkańców miasta Łomży. Natomiast napad z bronia w ręku na bezbronną kobitę i rabunek pieniędzy jest całkowicie pomijany , podobnie jak inne przestepcze czyny tej miniejszości. Dlaczego? Czy im wolno? Czy poczucie zagrożenia miejscowej ludności jest zatem wyimaginowane i stanowi siłe napędową rasizmu? Kasia..
|
|
a co powiedzie o lakierniku z rogienic dzieminski czy jakos tak, i o lakeirniku z drozdowa bo myslalem nad tymi wlasnie z poza lomzy...
|
|
na to juz dzwonilam stare łóżko za 500stów
|
|
a co ja mam wspolnego z pis? tym bardziej ze glosuje na partie korwina. to lec do autora artykulu bo nie napisal tak jak ty mowisz poza tym wiem co mowie i musisz sie z tym pogodzic ps. twoje obelgi nic nie wniosa tylko potwierdzaja to co mowie
|
|
moze pan kaminski wystąpi w informacjach na polsacie i nadmieni cos na ten temat bede ogladal:) rudy błazen z druhem
|
|
|
|
kittka701 obiecałaś mi coś tu taj..:) ech jak zawsze Jesteś zapracowana.
|
|
popatrz na allegro Kasia..
|
|
Jak zmyć to tylko Dislem;p
|
|
Jak masz prawo jazdy to powinieneś wiedzieć, że znaki pionowe są ważniejsze od pionowych?!!!!!!!! A to są porostu tylko linie pomocnicze
|
|
może kaca miała:P Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |