Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści zaczęli ustawkę wyborów... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści zaczęli ustawkę wyborów... |
Tak, już wiem, że ulica Romana Dmowskiego nie jest drogą wewnętrzną, teraz chcę się dowiedzieć, jakie drogi są wewnętrzne, to taka mała, ale jakże zasadnicza różnica.
|
|
jesli chodzi o fakt jezdzenia bez prawka, to nawet na drodze wewnetrznej dostaniesz tysiaka. szukaj drog prywatnych
|
|
jeżeli ktoś porównuje i stawia na równi swoją najgłębszą intymność (akt seksualny z małżonkiem) na równi ze spływem kajakowym, to niech się nie udziela, bo zalatuje pospolitym kures.twem.
|
|
jak w temacie czym mozna zmyc chociaz troszke farbe z wlosow mial byc jasny wyszedl praktycznie rudy błagam o pomoc://
|
|
Autor: mjeciu (---.lomza.mm.pl) Data: 17-09-11 19:33 Wsrod lomzynskim malkontentow to chocby stawal na glowie i klaskal uszami, to i tak zawsze znajdzie sie ktos kto sie do czegos przyczepi. nie tylko wśród łomżyńskich. wszędzie tak jest, więc wypraszam sobie te regionalne uszczypliwości. i wskaż obiekt doskonały, gdzie nie można się "do czegoś przyczepić". nie ma takich. aha. i masz tu trochę polskich znaków na przyszłość: ęęąśśćóćźóąźż...
|
|
Czytałem przetarg i zamówienie jest na to co powiedziałem A palant jesteś bo zamiast coś wnieść do dyskusji to obrazasz
|
|
mozesz zrobic plukanke. Dostaniesz ja w sklepie z kosmetykami do wlosow lub moze Ci ja zrobic fryzjerka. Nie zawsze to wiele daje, ale moze w tym wypadku pomoze. Nie zmyje, ale zmieni odcien.
|
|
jak chcesz mozemy wybrac sie na Majorke tam bedzie fajnie,mam 2 bilety na tydzien,i tam w plenerze mozemy cuda robic,w hotelu tez.
|
|
Zgadam się z Tobą ,a byłeś w Grajewie na wyjezdzie ?? Jak byś był to byśmy więcej wygrali!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |