Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z serii: \"Wystarczy nie kraść - można rabować\" tym razem o wpłatach na rzecz partii Ziobry |
frotka nie kumam, popatrz w archiwum, czy nie byłem jednym z pierwszych który poparł tą akcję ? PS: czynnie głosuję, może nie codziennie ale tak...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z serii: \\\"Wystarczy nie kraść - można rabować\\\" tym razem o wpłatach na rzecz partii Ziobry |
no widzisz, są gusta i guściki
|
|
Re: Z serii: \\\"Wystarczy nie kraść - można rabować\\\" tym razem o wpłatach na rzecz partii Ziobry |
Autor: zezowate szczęscie to było w przenośni i do frotki.. więc??
|
|
Re: Z serii: \\\\\\\"Wystarczy nie kraść - można rabować\\\\\\\" tym razem o wpłatach na rzecz partii Ziobry |
Trochę potarmosić to się budzi ;) Łomża 20 lat temu http://www.youtube.com/watch?v=skymq2V_-Tg Moje miasto Łomża http://www.youtube.com/watch?v=jlUV3PV1RvA .....tu chodzą do tyłu miejskie zegary. Dworcowe upiory wtulone we wnękę poznają żeś wrócił z dalekiej podróży ...
|
|
zezowate szczęscie WIERZĘ W TO Z CAŁEGO SERCA ;) Jest Nas coraz więcej :) Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim. Nie! Nie! Nie! Przyszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie.
|
|
mam pytanie, czy ktoś zdecydowałby się dać swoje dziecko do nowo otwartego niepublicznego przedszkola z grupą żłobkową, nie mówię o prywatnym gdzie tak naprawdę obowiązuje połowa przepisów co niepubliczne, proszę o poważne odpowiedzi
|
|
w kaulfandzie i Marzenie :) ale musisz tam zadzwonić i zapytać do której dokładnie
|
|
wraca wieczorem... może jest jaka kobieta w podobnej sytuacji i chce ten czas wykorzystać? m25
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |