Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Był u was kapłan |
;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Był u was kapłan |
ten pierwszy z przodu to ty ?
|
|
ja cię.. no.. ale nuda. nawet pies z kulawą nogą nie zawita... rudy błazen z druhem
|
|
nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jest na Sikorskiego w kormoranie
|
|
a która to była ? bo jakaś koło browaru stala i do tirów machała
|
|
w sklepie facet widzi rozglądającego się gościa, podchodzi i pyta ... - nie widział Pan mojej żony, taka mała gruba, szatynka, - nie odpowiada zaczepiony, ale pyta .. - a Pan nie widział mojej, taka wysoka, szczupła, blondynka, ... odpowiedź.. - nie widziałem, ale szukamy pańskiej ....
|
|
Adacho :) Nie wszyscy biorą za żonę co pierwsze wpadnie w pijane łapy :):) rudy błazen z druhem
|
|
maruda:-) co zrobiłeś tej swojej żonie że ci zgineła??
|
|
madziara nie przyszedłem do spowiedzi tylko pytam czy ktoś nie widział :)
|
|
zgubiłam dziś szary sweterek w paski z croppa , jęsli ktoś widział bardzo proszę o wiadomośc......
|
|
T o co mi z wczoraj :( wczoraj to i na forum była ale dziś zaginęła bez sladu:( --------------------------------------------------------
|
|
odezwij sie na meila bart442@wp.pl urbi et orbi !
|
|
przynieś sobie w wiaderku i będziesz miał :) I niech mnie cmoknie ;)
|
|
heheh a ja jestem pewny na wiecej niz 100% ze w Piorunie beda szczesliwi jak z nimi pograsz :)))))) ale widzialem ze i Tomsyl tez mysli o wzmocnieniach :))) a co do meskiej siatkowki robmy szum w watku wczesniej zalozonym przez CIebie :) niespamujmy tu kolezance :))) Anatol M.
|
|
Sprawdź w sportowych i w Fartlandii urbi et orbi !
|
|
na piechotę do Konarzyc tak szybko nie dojdzie :) rudy błazen z druhem
|
|
3 lata bez zarzutów gość lomza
|
|
Ooooooooooo :):):) Omania:):) gGdzie byłas cały dzień ??? Różne rzeczy mi tu wypisywali o tym gdzie jesteś ale nie wierzyłem w to :) urbi et orbi !
|
|
debi cooo?! naprawde, tutaj ciągle go dzieci dokarmiają, fakt, w zimę będzie cieżko, ale skad wiesz ze schronisko?
|
|
Ludzie wiadomej proweniencji? Nie wiem dokladnie kogo masz na mysli ;) A kto kupuje Yorki i Buldozki z rodowodem? :) Moze wlasnie ci, co papierkiem pieska chca wyleczyc wlasne kompleksy w tej dziedzinie? ;) Nie bede nawet dawal sie wciagnac w tak durna dyskusje, bo az wstyd. Pojecie o rasach psow? Postawiliby Ci 10 psow z rodowodem i bez, a pewnie nie rozpoznasz, ktory jest z papierem, z dokladnoscia wieksza niz wynikajaca z prawdopodobienstwa przy rzucie moneta... :) urbi et orbi !
|
|
żebym mogła bym przygarnęła wszystkie pieski ale mam już dwa jeden z nich jest rasy groźnej i pewnie a raczej na pewno nie przyjął by dobrze nowego kolegi :/ Tak piszecie o tym psiaku aż szkoda jest go strasznie dobrze by było żeby się znalazł ktoś kto by przygarnął i zadbał Tak jest z ludźmi którzy się decydują na szczeniaki a potem wyrzucają bo albo nie urósł taki jak by chcieli albo robi się nie potrzebny .. Więc nie rozmnażajcie zwierząt dla pieniędzy ponieważ jest ich coraz więcej i tylko cierpią wyrzucone przez ludzi bez serca .. połowa zwierząt w schronisku jest usypiana ponieważ w schronisku jest co raz mniej miejsca nie mają gdzie ich trzymać .. Pies jest jedynym zwierzęciem które nie zrani wręcz przyjdzie pocieszy dbajmy o nie
|
|
DoPrze nie zgadzam się z tobą zostawiłam temu Panu auto wytłumaczyłam ze klima jest nie szczelna gdzieś wycieka płyn ze wycieka i jest na belce pod chłodnica sprawdzał azotem stwierdził ze uszczelka jakaś wymienił nabił powiedział ze jest ok zapłaciłam i co z tego 3 dni płyn wyciekł pojechałam do niego stwierdził ze zrobi i na pełni za połowe ceny podziękowałam za taką robotę w plecy tylko miałam
|
|
o jej :O
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |