Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pis zablokował Uchwałę w sprawie upamiętnienia 500 lecia reformacji w Polsce. |
mam samochod warty 10tys i założe gaz za 6 tys to troche nie pasuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pis zablokował Uchwałę w sprawie upamiętnienia 500 lecia reformacji w Polsce. |
zalosny to ty jestes jakis tam marcinie .wszystko
|
|
Re: Pis zablokował Uchwałę w sprawie upamiętnienia 500 lecia reformacji w Polsce. |
dokladnie tylu ludzi jest co chce miec psa i akurat takiego jak on bo im sie takie podobaja
|
|
Mam pytanie odnośnie biblioteki, która przez wiele lat mieściła się przy ul.Wojska Polskiego (Przy kościele Św.Brunona). Ostatnio zauważyłam, że jej nie ma. Wie może ktoś dokąd została przeniesiona? Z góry wielkie dzięki za info.
|
|
dziadka kalesony nie interesuje mnie to co ty widzisz. glupias jestes dziadka kalesony jedz do germany albo do usa wszyscy by parskneli smiechem na twoj widok. bio pewnie wyglasz pustakowo jak te twoje wklejanki. heheh
|
|
dziadka kalesony ty jestes rozpoznawalna na forum chyba 24 h siedzisz przed kompem i nie wiesz co masz z soba zrobic prawda kobieto?
|
|
Smroda jest skończona,to totalne dno!!!!!!!!! i dziadka kalesony nic na to nie poradzisz hahahah
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |