Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Prezydent Muzyk mija się z prawdą |
Ciagle sie zastanawiam -------dlaczego w Szwecji ,UK -------------nie widze bezdomnych psow ani kotow???? a u nas w Polsce plaga!!!!!!!!!!!!Dzien w dzien dokarmiam 8 osiem! kotow , ktore sa u mnie na dzialce ,sasiadka to samo. Czy naprawde nie mozna w Lomzy przeprowadzic takiej akcji jak w innych miastach tzn. sterylizacji??Czy wszystkie pieniadze musza przezerac weterynarze?.W wolnej chwili opisze jak leczylam bezdomnego kota u lekarza na Wojska Polskiego! -dla mnie to byl przyklad jak sie doji publiczne pieniadze !!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Prezydent Muzyk mija się z prawdą |
Opowiem Wam historyjke ktora Czarna przezyla w klubie YAMA gdzie umowila sie z kumpelkami na piwko w ubiegla sobote. Bylo ich 3-y,kupily 2 piwa,1 sie stluklo i dalej nie pamieta. Taka ma Sierwo banie do picia. ha :) ha :) ha :)
|
|
Polecam instalacje BRC PRINS, koszt około 6-8 tys. Jeśli ma być BDB, To tak będzie. Sam zaryzykowałem i nie żałuje tego już 5 rok. Jedyny zakład co zrobi to dobrze to zakład w Jarnutach
|
|
do MR.Y. ale ja nie spotkam sie z nim nie zalezy mi na nim juz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |