Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści nawet boga się nie boją, tylko prezesa... |
Leczenie zębów polecam bardzo gorąco u Pani Jakubowskiej na Wyszyńskiego. Chodziłam kiedyś do Pani Gocłowskiej z aparatem wyjmowanym i niestety muszę stwierdzić, że nie była ta Pani zbytnio przyjemna.. Teraz chodzę z aparatem stałym do Pani Kowalewskiej. Jest ona bardzo miła i profesjonalnie podchodzi do leczenia jak i pacjenta. Zależy jaki aparat. Ale taki najzwyklejszy to jeden łuk 1700 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści nawet boga się nie boją, tylko prezesa... |
;)
|
|
Pokoje które oferuje PKS na swojej bazie są najtańsze. Jeszcze Zajazd Zacisze na Wesołej.
|
|
do siwego a do czego ty sie nadajesz? do robienia loda?
|
|
do siwego a ty pedofilem jestes? ze golisz do konca?
|
|
Czy w Łomży jest praca dla młodych osób ? Szczególnie dziewczyn? Tak, zaraz usłyszę, że ulotki, ale niestety coraz mniej osób poszukuje do tego osób, gdyż po prostu mają je do tego wyznaczone. Proszę bez głupich komentarzy.
|
|
Mefistofeles tak ta kobyła co miele tłustym dupskiem na tych zdjęciach to na stówkę ona! Rubens by się cieszył!
|
|
no nic wszyscy zajęci.... Hmmm ...... Trzymajcie się ciepło.:) urbi et orbi
|
|
Ty lepiej w wakacje chodź na kursy angielskiego i jak będziesz po studiach to uciekaj z tej tuskolandi .Jak znajdziesz pracę to jakąś gównianą i albo na koniec cie wychujają z pensją ,albo wycisną jak cytrynę za parę groszy . Mi jeszcze bóg dał chodzić do liceum jak tusk był jeszcze rudy i daleko mu było do rządzenia to wtedy było dużo pracy dla młodych ,ja pracowałem wtedy na działkach . Altanki , ławeczki ,koszenie trawy ,sprzątanie i jeszcze zimne piwko i kiełbaski mi donosili :D To były czasy :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pchełka To prawda Pchełka , pewne sytuacje wyrażają miłość , a inne wręcz coś przeciwnego ,niestety przykrego dla nas :nienawiść, zło, ból, zawiść ,krzywdę itp Każdy z nas chce odczuwać te miłe ,dobre uczucia :) urbi et orbi
|
|
No i w końcu napisałęś o co ci konkretnie chodzi :) Skoro uważasz że porteczki typu rurki były oznaka,, prawdziwego" fana metalu to jednak miałem rację że nie podjąłem z tobą dyskusji :):) Nie uznawałem i nie uznaję i uznawał nie będę nigdy kapel które powstawały tylko dlatego żeby zabłyszczeć na jednym koncercie np. Jarocin w tamtych latach .Całą zimę piłowali w piwnicy jakieś tam gitarki a latem zagrali w Jarocinie i kapela się rozpadała :) No ale to tylko tak dopisałem dla wiadomości :) Bo nie znam się na tym bo jestem zakompleksionym wieśniakiem :):):):) Siedzę cichutko na wsi i pilnuję pola żeby chwastami nie zarosło :):):) A tak na marginesie chłopcze to : A zresztą pozostawię to bez komentarza bo miałem i tak niezły ubaw chłopcze w porciętach typu rurki :):):):)
|
|
smacznego i pisz co chcesz ja nie gustuje w gejach
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
korki pewnie miałaś potworne w jeżewie????
|
|
Fajnie masz
|
|
tam też występujesz? Z red już cię wyp..li.?
|
|
fajny co nie?
|
|
ty masz takie imie na zawsze i rodzice cie skrzywdzili dajac ci takie imie...................... bo jedynie kojarzy sie z caryca katarzyna i wspolczuje ci tego konia taki wieliki................hahahah
|
|
Ciebie też matka skrzywdziła,bo powinna cię przy pordzie nogami uduśić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |