piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Król Maciuś Borysewicz I i 1/2

Ale przenoszenie takich radarów podobno jest nielegalne trza mieć zgode a koto niema to kara :)

"Klechom mówie stanowcze nie!!!!!!"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Król Maciuś Borysewicz I i 1/2

rozkosz ;D---------------> czekolada

Maciek ja od 5 lat też produkuje wędliny i kiełbasy ze świeżo własnorecznie ubitego wiperza. Te mięso ma naprawde smak i wiem co jjem. Polecam wszystkim!

To wam powiem o co tutaj chodziło ? O to, że bieżnik opon z tyłu (na oponach bliźniaczych był nierównomiernie przytarty (w jednym miejscu wiecej, w drugim mniej) A wiecie skąd to sie bierze? Stad, że gdy autobus jedzie po koleinie to cześć opony jest w powietrzu, a cześć się ściera pod większym naciskiem...
Dla waszej wiadomości ten problem nie dotyczy tylko łomżyńskiego PKS-u, policja w takich sytuacjach musi oddać dowód rejestracyjny.

Jestem za. Ostanio muzyka leciała w zwykłym autobusie co mnie zdziwiło, ale jak na razie tylko raz.

Głosniki te są po to bo w autobusach czasami gadaja
mi sie zdarzyła taka sytulacja że jechalem i mówi baba Proszę Przygotować Bileciki Do Konntroli a ja sie ździwilęm ,a jeszcze byla, taka sytułacja ze gada jaki bedzie nastepny przuystanek np. statoil ale cicho gada :(
a jestem za rżeby lecjała muzyka

lody czekoladowe :) mniam------------> polewa

oj MrS znowu zaczynasz pan i władca chyba nuie chcesz aby leciało radio maryja :)

On wcale nie potrzebny bo wszystkie sklepy w pobliżu upadne i tylko zwiększy sie bezrobocie!!! A te rusztowanie nie ch zburzo, ogrodzenie zdejmo i będzie pole i będzie git, bo jak tam pole było to dobrze było@!!!!

huk -> hak

ja dzis jechałem szosą zambrowską, stał sobie radar, za puzno zauwazyłem, miałem max 65km/h, ciekawe czy coś przyjdzie:)

nie no skąd. NIKT niechce się pozbyć ptysia!!!!!!! ptyś to równy gość tylko słaby z polskiego:):):/ a ja poprostu dokańczam jego post o skojarzeniach bo stronka o skojarzeniach "ptysia" zwalniały ,mocno. i rzeby obluzować stronkę zrobiłem nowe.:) spróbujcie zrozumieć:P:P pozdro dla ptysia!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org