Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Król Maciuś Borysewicz I i 1/2 |
Ale przenoszenie takich radarów podobno jest nielegalne trza mieć zgode a koto niema to kara :) "Klechom mówie stanowcze nie!!!!!!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Król Maciuś Borysewicz I i 1/2 |
rozkosz ;D---------------> czekolada
|
|
Maciek ja od 5 lat też produkuje wędliny i kiełbasy ze świeżo własnorecznie ubitego wiperza. Te mięso ma naprawde smak i wiem co jjem. Polecam wszystkim!
|
|
To wam powiem o co tutaj chodziło ? O to, że bieżnik opon z tyłu (na oponach bliźniaczych był nierównomiernie przytarty (w jednym miejscu wiecej, w drugim mniej) A wiecie skąd to sie bierze? Stad, że gdy autobus jedzie po koleinie to cześć opony jest w powietrzu, a cześć się ściera pod większym naciskiem... Dla waszej wiadomości ten problem nie dotyczy tylko łomżyńskiego PKS-u, policja w takich sytuacjach musi oddać dowód rejestracyjny.
|
|
Jestem za. Ostanio muzyka leciała w zwykłym autobusie co mnie zdziwiło, ale jak na razie tylko raz.
|
|
Głosniki te są po to bo w autobusach czasami gadaja mi sie zdarzyła taka sytulacja że jechalem i mówi baba Proszę Przygotować Bileciki Do Konntroli a ja sie ździwilęm ,a jeszcze byla, taka sytułacja ze gada jaki bedzie nastepny przuystanek np. statoil ale cicho gada :( a jestem za rżeby lecjała muzyka
|
|
lody czekoladowe :) mniam------------> polewa
|
|
oj MrS znowu zaczynasz pan i władca chyba nuie chcesz aby leciało radio maryja :)
|
|
On wcale nie potrzebny bo wszystkie sklepy w pobliżu upadne i tylko zwiększy sie bezrobocie!!! A te rusztowanie nie ch zburzo, ogrodzenie zdejmo i będzie pole i będzie git, bo jak tam pole było to dobrze było@!!!!
|
|
huk -> hak
|
|
ja dzis jechałem szosą zambrowską, stał sobie radar, za puzno zauwazyłem, miałem max 65km/h, ciekawe czy coś przyjdzie:)
|
|
nie no skąd. NIKT niechce się pozbyć ptysia!!!!!!! ptyś to równy gość tylko słaby z polskiego:):):/ a ja poprostu dokańczam jego post o skojarzeniach bo stronka o skojarzeniach "ptysia" zwalniały ,mocno. i rzeby obluzować stronkę zrobiłem nowe.:) spróbujcie zrozumieć:P:P pozdro dla ptysia!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |