niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
reprywatyzacja

ciebie bym nie kopnął.:))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: reprywatyzacja

Kamień z serca....oby nie na stopę;-)

Szukaj, zawsze się znajdzie jakaś. A zobacz w ostrołece może taniej zrobia;)

Andre695 ja tez i co??? nikt se jaj nie robi

zaprawdę powiadam wam święte słowa potwierdzam

ja na krasce robilem i woda leciala i nie chcieli gwarancji uznac sam kupilem silikon rozebralem pastiki i uszczelnilem i jest dobrze

Z tymi cieknącymi szybami to nie tylko ty miałeś problem. Ostrzegam !!! Nie robić na Krasce.

bokser brał antydepresanty?
Co to za bokser?
A gdzie jaja?

kobieta widac zmiekczy kazdego

Czy Evelin jest właśnie na Krasce? Szyby można, jak widzę, kupić też w necie, ok. 150zł za NOWĄ do mojego samochodu (to nie 360zł, jak podali w Evelin, a do tego koszt wymiany 100zł). Tylko nie wiem, czy zamawianie z netu ma sens. Czy to dobre szyby, jak dotrą itp.. Więc wolałabym na miejscu zmienić, ale widzę, że chyba nie ma żadnego wyboru w kwestii zakładów w Łomży?

nie rob na krasce bo tam wklejaja szybe w uszczelke i jak zaraz cie sie znowu zbije to musisz placic za uszczelke naciaciagacze pozatym szyby drozsze na krasce.polecam evelin kilkakrotnie wymienialem i ok

Wie ktoś, co to za wielka impreza była dziś na Zjeździe? Na 4 Łomża ani słówka... Hmmm... podejrzane... :-)

mastepnym razem mu sie uda:D

mi go nie szkoda.

smutne jest tylko to ze tylko tyle go spotkalo za jednym podejsciem:D

bardzo smutne:D

Spotkanie bardzo kulturalne, dobrze zorganizowane i pozostawiony porządek. Ponad 3 tys. osób, atmosfera niesamowita, żadnych krzyków, przekleństw oby więcej takich imprez w Łomży

Kasia

jeśli chcecie to mogę wam zrobić dobre logo .
tylko napiszcie do mnie

DiDi

Teraz jest nowa firma na poligonowej "Wykowski" polecam wymieniałem tam szybe robią to fachowo i mają dobre ceny.

Kasia

Ja trochę obserwowałem to sytuacje i teraz się odezwałem.
Nie może być czegoś takiego jak jeden drugiemu ubliża i wyzywa.

Kasia

Byłem i będę miał miłe wspomnienia. Może ciężko Ci to zrozumieć ale ja mam miłe odczucia po dzisiejszym dniu

rudy błazen z druhem

jakoś damy radę;)

Wcale nie ciężko mi zrozumieć że masz miłe odczucia, bo każdy przeżywa coś na Swój sposób, ale Ciebie chyba delikatnie poniosło, pisząc "...oby więcej takich imprez w Łomży".
Przecież to było święto świadków Jehowy. Ich święto, ich przeżywanie Swojej religii, a Ty z imprezą wyjeżdżasz.
My też mamy podobne imprezy. Jest cicho, nikt nie przeklina, wszyscy się modlą, też dają na tacę, klękają jak potulne baranki. Te imprezy mamy w kościele katolickim. Byłeś kiedyś na takiej?

Mnie się nikt nie pytał o zdanie a mój wpis był pokazany w TV i to w całości i uznano mnie za "rasistę" , ale róbcie swoje jakieś fundacje i reszta robi se jaja z naszego kraju , a jak murzyn przyjeżdża do Polski i pracuje i jest pozytywnie nastawiony i chce tu żyć to go napadają wyzywają itd. to jakoś nic nie robią a bo dobry człowiek to za nim nikt nie obstanie a tu swój swojego wiadomo fundacje i cuda na kiju jak kasy wyciągnąć ja się pytam tylko skąd bierze ta fundacja pieniądze na swoją działalność ? własny obywatel jest gorzej traktowany w tym kraju .

KURCZAK NIE JESTES W TEMACIE

W REALU TO JA BEDE ZAWSZE WYZYWAC WSZYSTKICH I KOGO MI SIE PODOBA I KTO NA TO SOBIE ZASLUZYL:D

BYE BYE.

podobno ty wiesz wszystko:D

to jakis żart o krasnoludkach i krolewnie sniezce?:D

Ciekawie czy pozadek zostawią po Sobie ... powiem wam szczerze ... duzo Ludzi tam widziałem jak przechodzilłem ... starsze młodsze , miło popatrzeć . Widziałem Staraszą osobę a do okoła młodzi ludzie ... milo . takie rzeczy na Codzien ? pff

Anatol M.

Odświeżam.
Ma ktoś rurę kolektorową do sprzedania + tłumik środkowy do Lanosa?

Kasia

?

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

nadają się ,tylko w nocy świecą ale przy jedzeniu to nie przeszkadza

ja rowniez nie polecam kraski,chcieli za szybe 650 zł,znalazlam na necie nowa za 200 zł, pojechalam do mechanika i wsadzili szybe za 50 zł = 250 a nie 650 + koszt wlozenia szyby

Idźcie do Brylanta na Nowogrodzką. Coś tam znajdą na pewno. A jak nie pomogą to chociaż pokierują gdzie szukać.

mi tez sie podoba :)

Może to wspólnik ?

Kasia

ja bym na jej miejscu juz dawno to zrobila.

a kogo to obchodzi?

... w piaskownicy

Konarzyce po prawej stronie od głównej drogi na przeciw sklepu. Jeśli starszy samochód to polecam kupić używkę ale oryginał. Dłużej potrzyma niż zamiennik. I uwaga na niskie cenny kładą chińskie podróby które zaraz sę sypią. Ze swojej strony polecam własnie używkę ale oryginał. Jak coś podaje numer do Konarzyc 668 133 445

Kasia

świeconce grzyby łatwiej znaleźć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org